![]() |
|
|||||||
| WordPress WordPress Temalar Eklentiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Seo uyumlu demek seni indexliyecek demek degil. Ben de wordpress kullandigim sitelerim var. Kimisi hemen indexlendi kimisi gec. Ama indexlenmemesini gerektiren nedenler var. Actigin sitelerinde copy paste kullandiysan google seni karalisteye almis olabilir. Buna duplicate content penalty denir. Bu cezayi aldiysan cok zor indexlenirsin.
|
duplicate content penalty olayını daha yeni öğrendim. sağol bilgilendirdiğin için. o zaman netteki çoğu sitenin özellikle bilgi portallarının işi zor olsa gerek. çünkü çoğu copy paste yöntemiyle içerik oluşturuyor. hatta bunu webde genele yaymamız lazım o zaman. Çoğu büyük haber sitelerinde bile bir haber hep aynı biçimde sanki ortak yayınlıyorlar.
|
Eğer sitemiz varsa ilk kullanmamız gereken SEO aracı Google Sitemap tir.Hala bir hesabınız yoksa Google Sitemap e ücretsiz üye olabilir ve siteniz için bi XML site haritası oluşturabilirsiniz.
Eğer siteniz Wordpress ise işiniz daha da kolaylaşıyor ; Google Sitemap Generator for WordPress v2 Final plugini işinizi görecektir.
Kaynak:http://www.sistembilgisi.com/hazir-s...r-plugini.html |
|
||||
|
Alıntı:
tam benim aradığım insansın :PBi arkadaş sitemap yazmış ama sitemap ım zaten açtığım günden beri var backlinkimde var ama metatag ve keword ler de bişimi varki anlamadım gitti. Beyaz bi görüşsek
| Stil | |
|
|