![]() |
|
|||||||
| WordPress WordPress Temalar Eklentiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar WordPress blog kurdum fakat hosting değiştircem şimdi ben bu blog database nasıl taşıyacağım.
Bana biraz bilgi verebilir misiniz.Diyelimki şuanki yedeğimi aldım yeni hosting ne yapmayla başlayacağım? İnşallah bilen vardır
|
|
|||
|
Alıntı:
İlk defa kullanıyorum tek sorunum bu ![]() Dediğim gibi olur mu acaba |
|
|||
|
Alıntı:
Önce sıfırdan kurulum yapayım blog hazır hale gelince database bilgilerini eski db'ye göre gireyim eski db çalışmaya başlar diyorsun demi? Edit:Flood yaptım özür
|
|
|||
|
Alıntı:
Cevap veren arkadaşlar teşekkür ederim
|
|
||||
|
ben bu güne akdar hep şöyle taşıdım.
önce panelden yedeğini al sonra ftp deki tüm wp klasörlerini bilgisayarına indir.sonra aynı doyaları taşımak istediğin yerin ftp sine gönder. wp configdeki ayarlara uyarak yeni bir database oluştur ve yedeğini phpmyadminden import et. hiç bişeyle uğraşmadan hallolur
|
|
|||
|
Arkadaşlar hallettim.Önce eski db'yi yedek aldım ismini değiştirip geri upload ettim.Sonra yeni bir database oluşturuyoruz ve sonra yeni bir dizin yaptım sıfırdan kurulum yaptım.
dizin dosyamızda wp-config-sample.php olan dosyayı indiriyoruz ve düzenlemeleri yapıyoruz tabi eski database'ye göre ve wp-config.php olarak kaydedip geri yüklüyoruz sonra giriş yapıyoruz ve tercihlerden dizinimizi ayarlıyoruz ve sorusuz yola devam ediyoruz. ben bunu kullandığım hosting'de başka dizinde denedim eğer başka bir suncuya geçip yine aynı dizinden yayın yapacaklar tercihlere girip ayarlamalarına gerek yoktur otomaik tanıyor. Eğer benim gibi değiştirip yapamayanlar olursa yardımcı olurum. Echo arkadaşım sanada teşekkürler
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|