![]() |
|
|||
|
Alıntı:
headhline kısmı olarak belittiğiniz şeyin ne olduğunu tam olarak belirtirseniz yardımcı olmaya çalışabilirim |
|
||||
|
bu tür temalar bana hep çok karışık geliyor
|
temanızın içerisinde slide.php dosya içerisinde
PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
O yazıya ait resimin slide olarak görüntülenmesi için özel alanalar " homethumb " keyini girmeniz gerekmektedir. Fakat burada çok dikkat edilmesi gereken bir konu resimleri kendi sitenizde barındırmanız ve resimin mutlaka " jpg " formatında olması gerekmektedir. ( kodlarla oynamazsanız tabi ) Bu resimleri upload yerinizi ise " ayarlar > çeşitli > Yüklemeleri bu klasörde sakla > /wp-content/uploads " yapıyoruz. Fakat " Yüklemelerimi aylık -ve yıllık- bazda klasörlerde tut. " seçeneği ise işaretlemiyoruz aksi takdirde çalışmayacaktır. Şimdi gelelim resim upload etmeye Mesela iyinet ile bir haber yapiyoruz ve iyinetin logosunu koyacağiz. " Homethumb " keyinin karşısına http://www.siteadi.com/wp-content/up...yinet-logo.jpg - Girmiyoruz. Bu yanlış olacaktır. " Homethumb " keyinin karşısına sadece " iyinet-logo " giriyoruz hepsi bu kadar kolay gelsin. Eger Sitenizde resimler " siteadi.com/resim " klasorunde ise PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
Hemen altta yer alan haber geçişinde ise her kategoriden 1 post çekmek kaydı ile değiştirebilirsiniz. PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
Örnek Benim Sitemde kodlar şu şekildedir. Slide için geçerli. diğerini kullanmıyorum ![]() PHP- Kodu:
Konu biRtuRk tarafından (2008-10-16 Saat 04:17 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Tags |
| wordpress haber teması, wordpress temaları, wordress |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|