![]() |
|
|||||||
| WordPress WordPress Temalar Eklentiler |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
WP son sürümse yüzde doksan eklentilerdendir. |
|
||||
|
Alıntı:
Lamer lamerdır. Lamerın en iyisinin de allah belasını versin. Wordpress son sürüme yükseltin. Sitenizin dizininde chmod 777 dosyalar ve klasörler varsa onları değiştirin.
|
miller yapcak bise yok arkadasima dadanan hacker hem cocugun sitelerini hem isimtescil accountunu aldi ve cocuk hic geri alamadi bu olayin yaninda hatta bu hackerin yaninda benim hackerim melek gibi kaliyor (:
bu arada chmod 777 olan dosyam yok (: bu hacker nasil olduysa sadece admin paneline girmis.. nasil oldugu hala muamma :S |
|
||||
|
Bilgisayarında keylogger olabilir.Oradan şifreyi almış olabilir.Yada kendi bilgisayarın hariç başka bir yerden sitenin admin paneline girdiysen oradan şifrelerin alınmış olabilir.Bana göre wp'den oluşan bir açık değil,mutlaka başka ufak bir açık var.
|
hosting'im hatta 5 hosting'imde isimtescil'den. bilgisayarim keylogger olma ihtimali dusuk hatta yok sayilir cunku surekli formatliyorum hemde bu hacker lamer degil google'da aratirsaniz ismini gorursunuz. Ayrica ben Avustralya'dayim ve sadece universite bilgisayarinda admin sifresini giriyorum bu hackerin bu ulkede ve benle ayni uni pc'sini kullanma ihtimali nedir? ayrica uni bilgisayarlari hesap kapaninca sifirlaniyor ve parolalari kaydetmiyor.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/wordpress/104814-wordpressteki-aciklar-ve-100-guvenlik.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Wordpress'teki aciklar.. ve %100 guvenlik?? | This thread | Refback | 2008-10-12 17:23 | |