![]() |
|
|||||||
| WordPress WordPress Temalar Eklentiler |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
Sizinki böyle olmuştur diye bir kesinlik olamaz.Ama ihtimalleri değerlendirmekte fayda vardır.Bana göre wordpresste bir açık olmasından,sizin şifrenizi her hangi bir şekilde kaptırmanız daha mantıklıdır.
|
Alıntı:
Örn:Nohack diye bir isim verseniz.Yada sizin için bir anlamı olan bir isim koysanızda sürekli onu kullansanız daha doğru olmaz mı?Eğer site hata veriyor ise bunu düzeltmek için dosyalardaki klasör yolunu değiştirmek gayet kolaydır.
|
@ Gifted.ib ;
siteadi.com/wp-admin/ uzantisini siteadi.com/nohack/ diye degistirince hata veriyor ve bos sayfa cikiyor bunu denedim (: ama olacak 1 yol varsa soylersen cook sevinirim (: @ Gur.Kem; wordpress'tede boyle 1 eklenti var ve calisiyor ama adam 1. admin sifresini ogrenmis ikincisinide ogrenir tam 1 guvenlik degil sadece lameri engellersin (: @ LaTenT; www.fulloyunin.com (: |
|
|||
|
Alıntı:
)Dosya yazılımı açıklarından faydalanan ve sadece yazı yazabilen bebelerdir. Muhtemelen chmod 777 olan dosyalarından yararlanmışlar ve c99 veya r57 gibi Salak salak programlarla girmişlerdir.. demek istediğimi sanırım anladın.? hacker değil onlar Lamer 2/3 aptalca shell script ile hesabınıza upload ederek işlem yapmaya çalişan acizlerdir.Şimdi sana Çözüm önerilerini Göstericem.. Neden Hack Yemiş olabilirsin ve önlemini nasıl alabilirsin Yukarıdaki linki dikkatli inceleyip sitene uygula.. Burasınıda Hostcuna yolla makinasına biraz Güvenlik önlemi alsın |
|
||||
|
@ gf8;
ilgin icin cok tesekkur ederim ama bu yaziyi daha once okumustum ve uyguladimonceki mesajlarda yazdim mi bilmiyorum ama "klasorlerin chmod 755" "phplerin ise 644" onun nerde ne yapacagimi sasirdim admin panelinin adini (wp-admin) uydurup 1 isim koydum ne zaman admin paneline ihtiyacim olsa ftp'den baglanip adini tekrar degistirip tekrar uyduruk 1 isim koyuyorum (: belki boyle cok daha guvenli (: |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/wordpress/104814-wordpressteki-aciklar-ve-100-guvenlik.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Wordpress'teki aciklar.. ve %100 guvenlik?? | This thread | Refback | 2008-10-12 17:23 | |