![]() |
|
||||
|
Alıntı:
ben sef olmasını istiyorum linllerin daha sonrasında tekrar özel i işaretleyip /index.php/%postname% yaptıgımızda yine aynı hata sz konusu oluyor ve bu yazı beliriyor Not Found Sorry, but you are looking for something that isn't here.
|
Denedim üstad olmadı
benim anlamadıgım etiketlere ve taklara tıkladıgımızda yazını açılması fakat anasayfadan yanzının başlıgına tıkladıgımızda yazının açılması ne garip şey yaw neyse paşam mecburen yarını bekliycez senden başkada kimse anlamıyor galiba bu davadan ben m.s.n adresimi atıyorum pm olarak size
|
Çok teşekkürler Allah razı olsun Güzel yazmışsında ben daha henüz onu anlıycak kapasitede degilim
![]() Üstad 404 hata sayfasını /wp-404-handler.php olarak belirt nereye nasıl belirticez? karşına seçenek çıkarsa vs bunları hiç anlamadım ?
|
offf offff sabahtan beri bu konuyla ugraşıyorum kafayı yedim yaa
dahada hala çözemedim
|
Arkadaşlar durum şuanda şu şekilde Yazdıgım yazıyı yayınladıktan sonra siteye girip yazının tagına tıklıyorum ve www.seslieviniz.com /index.php /turkiye-ermenistan/
Linkin son bölümünü alıp yani >>turkiye-ermenistan <<<<bu bölümü alıp admin paneline girip yönet yazılar bölümünden o yazının url sinin son bölümüyle tagdan aldıgım son bölümü degiştiriyorum yani yine aynı olan turkiye-ermenistan bunu yapıştırıyorum bu sefer sayfaya giriyor Neden böyle oldugu hakkında bir fikrim yok ama durum şuanda böyle belki ustadlardan birine yardımcı olurda olayı çözerler diye tüm gelişmeleri yazıcam Sorun hala çözülmedi
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|