![]() |
|
||||
|
evet herkesin kullandigi kendi sistemleri herkese iyi gelebilir.gercektende bu islerde ne kadar webmasterlik yapsanizda php bilmek sart bana gore tabi.bu arada wbb sisteminde 1 defaya mahsus lisans alip omur boyu kullanabiliyosunuz ve hic birseyinize kareismiyor adamlar ne yaparsaniz yapin forumda..ve gayette guzel.v buletin e yakin ve kullanimi acisindan en iyi sistem diyebilirm...saygilar
|
|
||||
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
saygılar..
|
Benim harzaman inatla karşı çıktığım bir olaydır. Bir işe gireceksen bir çok ayrıntısını bilmen ya da bilmiyorsanda destek alacak personele ya da çevreye sahip olmalısın.
Webmaster php yada benzeri yazılım bilmelimidir? Tabiki bilmelidir.Ancak bunu profesyonel bir coder kadar bilmesine gerek yok. Ama forumu 100% yerine 780pixel sayfaya ortalayabilecek html bilgisine haiz olsun bari. Yada buton renklerini değiştirebilecek bilgiye. Kısacası araba kullanıyorsanız lastik değiştirmeyi bilmek zorundasınız.Araba yapmayı bilmesenizde olur. Forumlardan para kazanılırmı? Şimdiye kadar çok iyi paralar kazanan birini ben görmedim açıkçası. Foruma o kadar para harcayarak paralı poster lar tutmakta bence tamamen zarardır. En üste koyulan 4 banner size ne kazandırabilirki? Aylık 20ytl hosta versen bu bannerlar içine 80 ytl alsan 60ytl sana kalıyor. Ha kazanmak budur akmasada damlıyor dersen o işe ayırdıgın vakitle 60ytl yi senkronize etmeye çalışınca aradaki fark çıkacaktır. İllegal içerik ile nereye kadar? Bende kısa sürdü. İllegal ihtiyacları karşılamak adına girdiğim forumlara yaklaşık 1 yıldır giriş bile yapmıyorum. Goggle da aramayı bilince yeterli veriyi veriyor zaten. Ve çoğu zaman ilk link olayı çözüyor, bırakın 2.sayfayı. Ve hepside yırtdışı ne yazıkki. Türk forumlarda onların kopyası değilmi zaten Benim şahsi fikrim forumlardan tek başına para kazanmanın olanaksız oldugu yönündedir. Forumları kullanma amacı bence portala entegre olmalı. Veya bildiğiniz yada mesleğinizi içeren konuları buraya taşımanız. Ama tabi mesleğiniz webmaster lıksa bunu demiyorum ...Kum gibi ortalık bu konuda...Ben ne anlattım ? ![]() İnsanların bilmeden etmeden, sadece özenerek çeşitli bilgilere ulaşmak istemesi hoş. Ancak burada ya da benzeri forumlarda bu işlerden para kazanıldıgını görenler iştahla internete saldırıyor. Ve bu işin coder yada designer tarafını hemen ekarte ederek "google reklamları nasıl yerleşir" fikiriyle yollarını değiştiriyorlar. 16-23 yaş arası kaç kişi var aramızda tamamen kendine ait tasarımıyla ve codlamısıyla bir şeyler yapamaya çalışan. Hadi tek kişide olmasın ekip olsun. Kaç kişi var? Forumdaki yazılanları anasayfaya taşıyamayacak kadar bilgisi olmayan, sayfanın herhangi bir düzenin editleyip münülerin yerlerini değiştirebilecek kaç kişi var aramızda? Çok az. Son günlerde forumdaki Yeni Mesajlara tıkladığım zaman zaten görüyorum ortamı...ilk 2 sayfada sadece link paylaşımı postları var. Kimse kimseye bişi dormuyo? Umarım izlenilen yol doğru yoldur. Ama ben o yoldan asla gitmezdim gitmemde... |
|
||||
|
Özellikle sitede çok fazla link değişimi kısmına katıldığımı belirtmek istiyorum.İyidir kötüdür demiyorum ama bu tip çalışmalar "iyi bir çalışma ortaya koydum meşhur olma zamanını kısaltayım" dendiğinde başvurulması gereken çalışmalardır bence.
Şuanki sitelerimin ulusal kanallarda bedava reklamı yapılacak olsa istemem.Suni bir yığılma olur sonra aranan bulunmaz ve site tekrar eski yerine düşer.Ancak "işte budur" dediğim ana ulaşırsa (inş. ) o zaman bende onun meşhur olması nı hızlandıracak çalışmalara reklamlara vs. girerim. saygılar..
| Stil | |
|
|