![]() |
|
|||
|
webwiz forum kullanıyorum ve uyelerıme toplu mail gönderıyorum bırkaç aydır. Yahoo yu baz alıyorum maillerin hangi klasöre gittiği konusunda. yolladıgım mailler mail box a gidiyordu. ancak son 1 haftadır falan bulk a düşmeye basladı. host fırmama sordum çok mail yolladıysanız belli bir periyot ıcınde o yuzden spam sayıyordur maillerinizi dedi ve bır sure sonra duzelır dedı. Çok fazla mail yolladıgımı düşünmüyorum sadece bilgilendırme amaçlı ve hafta 3 4 mail yoluyordum. aslında çok gibi gelebilir sıze ama aylardır hiç bulk a gıtmemiştı yahoo da.
sizce neden olabilir çözüm için yanı maillerin tekrar mail box a gitmesı ıcın neler önerırsınız arkadaşlar? Not : mail yollamayı durdur, fikri harıcınde
|
|
|||
|
Spam Blackliste dusup dusmedigini kontrol et oncelikle
sunucunun bulundugu datacenter yada host saglayicinla goruserek reserve DNS tanimlamasi yaptirmani tavsiye ederim
|
hmmmmmmmm hayır açmadım sanırım, çünkü mail adresını değiştirdim geçen gün.
bundan dolayıdır dıyorsun. peki şimdi mail adresını acsam ve tekrar o adresten yollasam o zaman mail boxa düşmeye baslarmı yoksa beklemem gerekır mı? (bunu deneme yanılma metoduyla yapmama sebebım ınsnaların mail kutularını bosuna doldurmamak) |
|
|||
|
|
Alıntı:
blacklistte değilim gönderdiğim mail adresi için pop3 var reserve dns nedir nerde yapılır? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|