![]() |
|
|||||||
| Webwiz Forum asp tabanlı webwiz forum |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Mrb ,
Webwiz forumun DB sini vBulletin forumun db sine nasıl çeviririm??? Bi bilgisi olan warsa yazsın.. Şimdiden tşk
|
Merhaba bende bişey sormak istiyordum. Vbulletin lisansı ve impexe sahibim ancak impexte yapılan ayarlar Mysql db bilgisi istiyor, ama bunun access dbden çevirdiğini duymuştum bu konuda bilgisi olan varmı? Yani benim db im şuan access gerekli araç gereçe sahibim ama vbulletine geçemiyorm.
|
|
||||
|
süper bir uygulama bu impex aslında free forumlarda kullanabilirsiniz ilk başlarda ama mysql şişince veya mdb kaldırmamaya başlayınca vbulletine geçebilirsiniz hemde bu arada sitenin tutulup tutulmayacağı az çok belli olur. Tutulmayacak bir siteye boşuna 160$ vermezsiniz vbulletin lisansı için.
Geçiş işlemlerini falan kontrol ettim bütün konular,mesajlar üyeler hepsi geçmiş. Arkadaşım geçirmişti. Düzgün çalışıyor yani. Tabiki forum olarak en iyisi vbulletin bence karar sizin
|
|
||||
|
http://forum.iyinet.com/webwiz-forum...tml#post681320 buraya bir göz at
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|