![]() |
|
|||||||
| Webserver Kurulum ve Ayarlar Webserver kurulum ve ayarlar Apache IIS WebSphere WebLogic LiteSpeed lighttpd |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
direkizle.com bu mu siteniz ?
nameserver değişikliğini tam olarak ne zaman yaptınız ? sunucunuz kaynaklı bir dns probleminiz olduğu açık.
WHMDestek WHM/cPanel Destek Platformu PayPalDestek PayPal Destek Platformu PPBoz PayPal Boz Konu WHMDestek tarafından (2008-05-28 Saat 17:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
evet direkizle.com
son 3 nameserver değikliği; 2008-05-20 2008-05-24 2008-05-26 sorun 5-6 gündür devam ediyor.. bencede sunucudan kaynaklanıyor.. ama gece çok iyi çalışırken hiç tekleme yok gündüz olunca hiç bi siteye ulaşamıyorum.. telekomdanda kaynaklanıyo olabilir gibi geliyor Konu heroise tarafından (2008-05-28 Saat 18:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Bu türde benzer sorunlar başıma gelmişti.
Tavsiyem server'e uyguladıgınız nameserverlerin kayıtlı oldugu domain için Edit DNS zone diyerek IP adreslerini ve nameserverlerini kontrol etmenizdir. Özellikle sunucu değişimlerinde nadiren sitelerde eski IP adresleri yada NS'ler kalabiliyor. Benim başıma gelen benzer olay ise normalde taşımış olduğum siteye ait nameserverler yeni server'de girili iken taşımadan önceki NS'lerin farklı bi bölgede hala durduguydu. 5 Dakika açılıyordu 5 dakika gidiyordu. 1 gün çalışıyordu ertesi gün çalışmıyordu. usr/local/apache/conf/httpd.conf dosyasına girerek farklı IP adresleri ve NS tanımalaması olup olmadıgınıda kontrol edebilirsiniz. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|