![]() |
|
|||||||
| Webserver Kurulum ve Ayarlar Webserver kurulum ve ayarlar Apache IIS WebSphere WebLogic LiteSpeed lighttpd |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
10fırın ekmek ye önce
sonra motorsiklete hiç binmeden denemeden bilmeden aşağıdaki motoru kullanman gibi bir şey dediğin şansın yok yani ![]() Alıntı:
|
|
||||
|
hayır öyle demek istemedim.
yani ben bu işlerden pek anlamam o yüzden satış filan yapmayacağım. İnternette zaten bu işten anlamadığı halde yatış yapan eleman çok. ancak konuyu açalı bayağı oldu şu anda sırf bunun için aldığım bir pc var ye ( Windows Server 2003 kurulu ) . Yakında bu makineden ücretsiz hosting dağıtmayı planlıyorum ![]() Geliştirdik kendimizi yani ! |
|
||||
|
Sunucu windows olacaksa hiç uğraşmayın performansı kendine yetmez ama Linux kurabiliyorsanız geröek bir sunucunuz olur ve bir şeyler öğrenmiş olursunuz.
Önce linux kurmayı öğrenin nasılsa sunucu özelliklerinin çoğunu öğrenmiş olacaksınız. Kendi sunucunuzu kurabiliyor olsanız bile teknik network bilgisi gerekir. Sonuçta öğrenilmeyecek bir bir şey yok öğrenecek yeterli zamanınız olduğu sürece. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|