![]() |
|
|||||||
| Webserver kurulum ve ayarlar Webserver kurulum ve ayarlar Apache IIS WebSphere WebLogic LiteSpeed lighttpd |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba,
sunucumda maillerin mx lerini msn e yönlendirdim. Ama mailler gelmiyor. Sizce neden olabilir? Sunucu linux panel plesk Mail gönderebiliyorum. Başka adresten mail göndermeye kalktıgımda böyle adres yok diye ingilizce olarak mail geliyor. (Kendi serverimdan)
Siteni Ekle Site Ekle Konu i.ari tarafından (2008-05-05 Saat 16:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Hi. This is the qmail-send program at server.domainadim.com.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out. <kullanici@domainadim.com>: This address no longer accepts mail.
|
kendi sunucundan, kendi sunucunda dns bulunduran ancak mx ayarları dışarda olan domainin emaillerine email gönderemezsin. Sebebi ise, mx sunucu yönlendirmesi dns ile yapılır ancak sen email gönderirken mail sunucun kendi lokalini araştırır ve email kullanıcısının olmadığını belirtir.
Mail sunucundan elle (manual) olarak o alan adını silmek sorununu çözecektir.
|
yani domain adresini tamamen mi silmem gerekiyor :S
Benim yapmak istedigim olay sunucumda site bulunacak mail hesapları ile domains.live.com adresten olacak mail gönderip alabilecegim.
|
dns ayarlarından baska bir sebep olabileceğini sanmıyorum. domains.live'e gir ayarlarda sorun olup olmadığını kontrol et bir sorun varsa orada belirtir.
|
mail göndermeyi çalıştıgım serverda eskiden o adres için hesap açmışım ondan dolayı gitmiyormuş.
Şimdi sorun çözüldü ![]()
| Stil | |
|
|