![]() |
|
|||||||
| Webserver Kurulum ve Ayarlar Webserver kurulum ve ayarlar Apache IIS WebSphere WebLogic LiteSpeed lighttpd |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Arkadaşlar bu konu daha önceden açılmış,aramada bitek onu buldu fakat cevapsız kalmış. Nedendir acaba.. bukadar webmaster,hostingci arasında bu konudaki sorunu bilen yokmu yani? sanmıyorum..
http://forum.iyinet.com/webserver-ku...da-yardim.html Webserver denemeleri yapıyorum kendi makinamda kurdum localhost'u denemesi içinde ip yi arkadaşa verdim fakat modem ayar sayfasına bağlanıyor direk. localhost'a atanan ip; ark.a verdiğim ip, port ta normal:80, fakat yinede modem ayar sayfasına bağlanıyor, fakat kendim localhost'u kurduğum makinadan ip'mi yazdığımda localhost açılıyor. Bunun çözümü nedir, nasıl düzeltilir, ne yapmak gerekir.. teşekkürler..
|
Gün:2
Konu günceldir...
|
Oncelikle modeminin HTTP uzerinden remote management ozelligini kapatmalisin, daha sonra IP ile 80 portundan gelen verileri DMZ/Virtual-Server araciligi ile Localdaki server olarak kullanacagin makinanin IP sine yonlendirmelisin. Olay bu kadar basit.
Eger modeminin markasinida soylersen, bildigim bir modem ise adim adim tarif ederek yardimci olabilirim. Edit: Marka / Model
Sitenizin açılmamasından bıktıysanız HostGator size göre. Konu Loi tarafından (2008-04-07 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir.. Sebep: hata |
|
||||
|
İyi geceler Loi. Herşey tamammış dmz demesen gelmiyor hiç aklıma onu ayarlıyıp nat 'ıda aktif edince sorun düzeldi, teşkkrüler.
| Stil | |
|
|