![]() |
|
|||||||
| Webserver kurulum ve ayarlar Webserver kurulum ve ayarlar Apache IIS WebSphere WebLogic LiteSpeed lighttpd |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
tecrübelerinize dayanarak, sunucuda her hangi bir sorun yoksa sunucunun yeniden başlatılması için (reboot) dikakt edilmesi gereken genel bir kriter var mıdır?
swap dosyaları veya başka dikkate alınması gereken bir parametre var mı? Yoksa sorun çıkarmadığı sürece sunucu yeniden başlatılmamalı mı? teşekkürler |
|
||||
|
Alıntı:
![]()
|
Alıntı:
Geçenlerde makinanın birindeki disklerden birini çıkarttırırken, adama makinayı kapatmadan yapsan olur mu gibi bir saçma ricada bulundum da hayatına kastım var zannetti ![]()
|
sanırım yanlış anlaşıldı.
directadmin yönetici panelinde bir reboot seçeneği var, yoksa theplanet sunucularındaki gibi elle (manuel olarak) reboot yaptırmayı kastetmemiştim. bunun için de aynı durum mu geçerli? |
|
|||
|
sunucu(lin) çok ağırlaşırsa atılabilirmi, bir kere bana oldu mysql filan kitlendi reboot yaptım , düzeldi hatta site hızlandı, bir arkadaşımızda 2günde bir reboot yap diyo..
yokmu ortası bunun |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/webserver-kurulum-ve-ayarlar/51729-sunucu-reboot-zamani.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Webserver kurulum ve ayarlar [Arşiv] - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 2008-08-02 09:24 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|