![]() |
|
|||||||
| Webserver Kurulum ve Ayarlar Webserver kurulum ve ayarlar Apache IIS WebSphere WebLogic LiteSpeed lighttpd |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
reboot bir sorun çözmez o sırada servere bağlı olanları atar ve çalışan şeyleri kapatır. siz sorunun kaynağını bulmadıktan sonra eski haline geri dönmesi uzun sürmez.
kaldıki HostBank24'ün dediği gibi reboot risktir, makinada zaten sorun varsa geri gelmeme olasılığı yüksektir. Disk hatalarının çoğu reboot sırasında olur.
|
evet deneyeceğim , teşekkürler
|
|
|||
|
benim gibiler belki forumu sorularıyla bezdiriyo ama kusurumuza bakmayın, yinede hayal gücümü çalıştırıp , sorun çözmeye uğraşıyorum ,
bir çözüm buldummu bilmiyorum , farkettimki sunucuyu komple reboot etmeden , sadece Mysql ve Apach restart yaparakta , sunucu bayağı hızlanıyor , rahatlıyor.. ne dersiniz bununda zararı varmı , not: param olsa scriptin db sini optimize yaptırıcam ama bu aralar, böle idare ediyom işte
|
|
||||
|
[root@server root]# uptime
16:52:08 up 78 days, 18:19, 1 user, load average: 1.22, 1.48, 1.52 --- Şarj edilebilir bir pil düşünün. ilk aldığınızda 10 gün gidiyor. her bittiğinde dolduruyorsunu, her bittiğinde tekrardan şarj ediyorsunuz. aaa oda ne aradan 1 yıl geçmiş bir bakıyorsunuz artık 4 gün gidiyor şarjı. üzülüyorsunuz doğal olarak. Ana fikrimize gelince; siz bilirsiniz isterseniz günde 50 defa reboot atın ama yukarıdaki olayda olduğu gibi üzülecek siz olacaksınız. |
|
|||
|
System Integrity Monitor
|
|
||||
|
enson 8 gun once guncellemeler be bileşenleri kurduktan sonra restart ettim sunuyucu sorun olmadığı surece neden restart edeyimki sunucunuzu hic restart etmeyin demiyorum ama gunde birkere restert biraz acemice olur 30 gunde bir sunucunun kendine gelmesi icin restart etseniz kafidir kanımca
| Stil | |
|
|