![]() |
|
|||||||
| Webserver kurulum ve ayarlar Webserver kurulum ve ayarlar Apache IIS WebSphere WebLogic LiteSpeed lighttpd |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhabalar arkadaşlar.
Windows 2003 ent. serverımda plesk 7.5.6 kurulu. mssql db de var. Sorunum şu sqlserv.exe ram kullanımı (mssql) kendi kendine artıyor. Restart atıyorum yine aynı. plesk servislerini resetliyorum yine aynı. Mssql hariç plesk servislerini durduruyorum yine kendi kendine artıyor ve internet bağlantısınıda 250-500 kbps miktarında kullanıyor.bir Gece kontrolüm dışında kalsa bi bakıyorum ki sabah 250 megabayt ram yer olmuş. SQL Server Management Studio Express Programı ile ram ayarlarına girip ayarladım fakat yine aynı. bu durum pleski kurduğum günden beri aynı. sadece periyodik aralıklarla biraz coşuyor. mesela tam geçti sanıyorsun 1 hafta sonra tekrar başlıyor. mssql kullanan siteler var onlarda problem yok onları durdurduğum halde aynı. bu sorunla karşılaşan ve çözen varsa cevaplarsa memnun olurum. Herkese İyi Çalışmalar Dilerim... |
|
||||
|
Ufak çaplı bir saldırı yiyorda olabilirsin.
|||
|
arkadaşlar pleskin yediğini demiyorum. saldırı olduğunude pek zannetmiyorum zaten dc tarafından tippingpoint var.
sunucu içi bir sorun olduğunu düşünüyorum. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|