![]() |
|
|||||||
| Webserver Kurulum ve Ayarlar Webserver kurulum ve ayarlar Apache IIS WebSphere WebLogic LiteSpeed lighttpd |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhabalar ;
herhangi bir sebepten dolayı ( çözemediğimiz ) windows 2003 ve plesk 7.5.6 kurulu serverımızdaki bütün domainlerde ulaşılmaya çalııldığında şifre soruyordu. Full yedeklemeyi yaptım.( bu sorun devam ederken ). Acaba bu yedeği saklayıp servera format attırsam ve bu yedeği kursam sorun devam edermi ? Bilgilendirme için şimdiden teşekkürler... |
|
|||
|
Sorununun devam edeceğini sanmıyorum. Gerçi edebilir de. Çünkü bu sorun, Plesk'in update seçeneği ile gelen Mail Enable programıyla alakalı. Siz yedeği geri yüklediğinizde, yedeğiniz bu update yapıldıktan sonraki zamana ait olduğu için, mevcut durumdan farklı bir durum ortaya çıkmayacaktır diye düşünüyorum. Ama tabiki bu benim fikrimdir, kesin böyle olur/olacaktır diyemem.
|
|
||||
|
bildiğim kadarıyla, plesk yanlış bir güncelleme çıkarttı sorun ondan dolayıdır. yakında hatayı düzeltirler.
|
Ben 8.1 Windows kullanıyorum. Update yapmadım, o sebeple bu problemi yaşamadım. Diğer versiyonlar için birşey söyleyemem açıkcası. Diğer versiyonları kullanan arkadaşlar yanıtlarlar en kısa sürede.
|
|
|||
|
Anladım.Format için bekliyorum malum bugün pazar ve mesaileri yok.
Format ardından plesk versiyonu ' nu değiştirtsem mi sizce 8.1 vs ? plesk 7.5 den alınmış yedekler vs sorun çıkartırmı ? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|