![]() |
|
|||||||
| Teknik şikayet Webmaster websitesi teknik konularda şikayet protesto (belgesiz mesaj postalamayınız) |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bahsettiğin ********** benide dolandırdı 2-3 hafta oldu.
Bendende çeşitli veritabanları aldı ücreti göndediğini söyldi fakat kayboldu ortadan. Bende forumda yazacaktım hakkında bişeyler bulayım öyle yazayım dedim. sen benden önce yazmışsın buraya bende ekleyeyim dedim. bu şerefsiz öğrendiğim kadarıyla son 1 aydır forumdaki çoğu kişiyi dolandırmış yada dolandırmaya çalışmış. herseferindede farklı farklı msn adresleri kullanıyor. Gerçek ismi Umut Utku Sen. Çorumlu. Bu kişinin tel. nosunu filan buldum. defalarca aradım ama cevap vermiyor. Bu Kişinin kullandığı diğer msn adresleri oytunceren@hotmail.com umututku19@hotmail.com arananadan_taner@msn.com Bu kişiye ait web siteleri GUZELSEVGI .COM TIKLASANA .NET KIZSOHBET .COM GUZELPERI.COM sohbet .in chatlatalim .com qanqa .com kizsitesi .com mankensitesi .com qanqi .com Dikkatli olun arkadaşlar benim boş bi anıma denk geldi dolandırıldım aman sizinde başınıza gelmesin. Eğer bu kişi tarafından dolandırılan başkasıda varsa pm atsın tel. nosunuda vereyim. bide bu **** nin resmini vereyimde tam olssun.
-------------- Konu OnurSQL tarafından (2006-12-09 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: edit : küfür yok. |
|
||||
|
Atilsa nolacakki, yine o ya da bu buna inanip davetiye verecek ve yine baska bir isimle dolandirmaya devam edecek. Alismis kudurmustan beterdir derler
|
arkadaşım geçmiş olsun. bence bu tarz şeyler için ya emniyete başvurun yada toplanıp beraber bulalım. resmide var. çorumda hiçmi webmaster arkadaşımız yok?
resmide var. bulunca direk girişmesi klay olur
|
ekran şeklinde hsbc nin demo panelinden eft yaptığını söyleyerek benide dolandırmaya çalıştı, ödemeyi hesapta görmeden scripti teslim edemem diyince, ne biçim satıcısın diyerek fırça atıp kayboldu ortalardan
bu arada bi nebze de olsa bu dolandrıcılık olaylarını indirgemek için şu iTrader eklentisinin kurulması taraftarıyım, kimin nasıl bir satıcı veya alıcı olduğunu anlamamız için faydalı olacağını düşünüyorum.
|
|