![]() |
|
||||
|
oyakbank ingbank olarak değişti biliyorsunuz, ama bahsetmek istediğim bu değil de sitelerindeki efekt
hoş birşey yapmışlar.www.oyakbank.com.tr ilk girdiğimde heralde yönlendirirler filan dedim. baktım eski site duruyor. tıklıyım biryere filan derken birden site buğulandı ve yönlendirme başladı. güzel olmuş
|
Bunun reklamı çok tuhaf ya ben zeytinyağı reklamı sandım önce. Logo da Gağassaray'la(Hakan Ünsal söyleyişi) Lions klübü ortak banka kurmuş gibi.
|
Alıntı:
ve bankanın ismide çok saçma ingbank Türkçe'ye yakından uzaktan uymuyor ismi. bi de aslan koymuşlar ortaya
|
|
|||
|
oyak bank iyi bankalardan bir tanesi idi heleki bizler için eft işlemlerinde hiç bir ücret almazlardı 6 aydamı 3 aydamı bi 15 lira keserlerdi kart parası oyle onune gelen seye para vermezdik işallah devam eder aynı kalitede..
|
|
||||
|
Vakıf bank ve oyak akılandılar yavaş yavaş pastadaki paylarını arttırmak istiyorlar.Bence site geçişi olsun logoları ve adları olsun çok hoş olmuş.
iddaa Konu mathiaxbars tarafından (2008-07-16 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
ing bank ismi pek güzel gelmedi bana bu arada akıllıca adamlar pr5i kaybetmek istememiş :P
Bütün müşterilerede yeni kart yollamışlar direk tabi eski asker üyelikleriyle oyağında müşteri sayısı hatrı sayılır sayıdaydı. bu arada sitelerindeki animasyonlar falan güzel olmuş
|
isim benimde hoşuma gitmedi ama animasyon gayet hoş ve siteye girene yeni ismini gayet güzel tanıtıyor.
| Stil | |
|
|