![]() |
|
|||
|
Alıntı:
Hergünkactane yabancı mal kullandığına bir bak üzerinde giydiğin otosuna bindigin pcsisni kullandığın alıveriş yaptığın markalar içtiğin sigara oturduğun koltuk tuvalet kağıdın bile yabancı sen destek oluyorsun ozaman boyle bir dusuncen varsa kullanma.. Mlletimizin %40'ı evde yatsın sabah aşkam.. Sonra desinler ki bütün mallarımız yabancıya satılıyor.. ee kardeşim ozaman kur şirketi ver parayı sana satmayana sonra konuş.. Bu yüzden düşüncelerini tekrar bi gözden geçirirsen sevinirim.. |
|
||||
|
bukadar paranoya iyi değil profesyonel bir yardım almayı düşünmelisin :S
|
bankacılık anlamında bılemıyorumda reklam departmanları her şeyı yanlış yapıyor,
1 - gazeteye ılan verıyorlar tam sayfa ortasında şu şekılde ıbare var ing (inege bank) dıye okunur gıbı bir şey yazıyor 2 - bir banka reklamında ahçının hayat hıkayesını dınlıyoruz ısmıde o kadar uzun kı her seferınde donup tv ye bakıyorum 3 - reklam ahçı okulu reklamımı ? bıyografı mı? zeytin yağı reklamımı bellı değil, bence kendılerını hiç iyi tanıtmadıalr en azından ben boyle gozlemledım. tabı farklı bır reklam duşuncelerıde olabılır...
| Stil | |
|
|