![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
1992'den - 1996 yılına kadar Amiga 500'ü internete bağlamaya çalıştım, baktım olacak iş değil ilk PC 'mi satın aldım.
freeservers.com da 30'a yakın site yaptım (site denirse tabii) f2s.com da 5 tane toplist açtım. (badem top 100) Hakan Dikici sayesinde perl öğrenmeye başladım.Sonra php'ye geçiş yaptım.Bugün eski sitelerime baktım, sadece bu açık kalmış http://cinedecoder.8k.com/ ![]() Sitede program yok
|
uzayli.com du ilk sitemiz
domaini antalyada bir şirketten 2 taksitle almıştık tabi chatle geçen 2-3 seneyi söylemeden geçmek ayıp değil mi geçmişimizden neden utanacağız ki
|
scorpio9.da.ru
html ogreten sayfalar, java kodlari filan fistik vardi, linkler vardi. hic chat ortamina takilmadim
|
yine karıştık maziye... 98-99 yılları gibiydi. superonline a bi sürü $ lar verip almıştık paketimizi sınırsızdı internet telefona felan fatura gelmezdi.. CuteFTP yi gece 12de bulmuştum saat sabahın 5 gibi ilk dosyaları gönderebilmiştim. baya bi uğraşmıştım o zaman nasıl olacağını anlamak için. chat ile kaybedeceğimiz zaman yerine domain alsaymışız keşke
ama keşkelerle ömür geçmiyor. önümüzdeki maçlara bakmak lazım :P
|
..
8m.com altında bir domainle bulaştık bu işe , şimdi de işin içinden çıkamıyoruz.. galiba ilk ".com" www.maxtr.com idi 1998 (Sertaç'ı tanıyorum yalan, gerçek bilmem ama fazla para kazanamadığını söylüyor. )saygılar.. |
|
||||
|
Alıntı:
sertac sadece spedia dan almış olsa par5asını yeter ona ömrü boyunca herkes onun alt uyesiydi themail vardı a ile başlayan bi mail sponsoru da vardı unuttum hepsi ondna çıktı...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|