![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Birisi sormus:
Eskiden sadece internic.net'den alan-adi (domain) alinirdi. 100 USD falandi heralde. Paralar zarfa koyulup postayla gonderildi. Webden odeme yapilmadan alinir 2-3 ay elinde kalir, sonra parasini odemezsin kapanirdi (hadi parayi bu kagitla birlikte zarfa koy gonder bize diye mektup gonderirlerdi) ![]() sunsite.doc.ic.ac.uk'dan ftp.cdrom.com'dan dosya cekmeye kalkisirdik (ODTU/Tubitak hatti = 64Kbps) Ultrix tabanli terminallerde [DIR] yazip (parantezler dahil) sonra Return (Enter tusu farkli) tusuna basardik falan (Ekran yesil/siyah)baxter.asu.net, baxter.asu.net/postcard, i.am/arkadas gibi zottirik sayfalarim vardi...
|
Fakultenin bilgisayar laboratuvarina 8Mhz 640K nin uzerine cikabilen(ust bellek kullanabilen) 16Mhz 1Mb bellekli yeni bilgisayarlar gelmisti, acayip sevinmistik.
Bir keresinde de yine yeni bilgisayarlar gelmisti, bu bilgisayarlarda sorun yasanmisti, Turk markasiydi bilgisayarlar, markayi tam hatirlamiyorum ex- le basliyordu sanirim. ... CPU lara takilan metal sogutucular ters takilmisti, duz kisim CPU ya yapisacagi yerde ayaklar CPU ya yapistirilmiti... |
|
||||
|
desix,
hatta hiç unutmam bi arada telefon kartı hilesi yayınlamıştın sitende.... trextra, sertac comda hepimiz hile yaptık zamanında . intelliLink ti script hala http://www.smarterscripts.com/ adresinde duruyor. ve iyinet, forumun eski hali hala aklımda . sarılı beyazlı basit bir forumdu. durmadan iş ilanları çıkardı saçma sapan . spam yaptım diye 3-4 kere banlanmıştım. ne günlerdi ya...ejder, sen sitende arama motoru scripti koymuştun . befreeden çekiyodu sonuçları ona hasta olmuştum...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|