![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
www.bboz.nom.tr unutmayalım derim :P büyük üstat dı ama artık yok...
|
1999 sonu gibi de cj, clickexchance üyesiydim (TR adresim ile) ama hiç para kazanamadım. ilk adam gibi hostum host.sk idi şu an kapalı bide f2s.com vardi ah ne günlerdi be. sertac ı hatırlıyorum.
diger hatırladiklarim. sanalkazanc. com paraevi.8m. net whatsfind.com mypara. com 4freecash. com not burada değilim, burda gözüksemde kalbim başka yerde. ![]() Konu H4YM4C tarafından (2005-03-14 Saat 12:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
ama unutmayın herkes bu web işine chat den başaldı internet türkiyede chat ile yayagınlaştı sonra herkes ilgi alanalrını belriledi ben bile ilk chat ile başaldım 1-2 yıl chat ile ugraştım sonra web girince 2-3 yıldır chat yapamam arada can sııntıdsı için 5-10 dk takılırım cıkarım..
|
1999 dan beri ben de..
Ne günlerdi yaa.. Manyaq.net yapmıştım bir ara.. O sıralarda teleon cine5 çözme meşhurdu. Çözmeye yarayan programları bulup siteme koymuştum. Linki de şifrelemiştim. Şifre için sponsora tıklamanız, açılan sayfada biyere tıklayıp bi kelime alması gerekiyordu insanların. Walla 3 ayda 1600 dolar kazandığımı hatırlıyorum. Sonra siteme koyduğum bir yazı yüzünden hacklenmişti. Sonra da öss stresi felan kalmıştı öyle. Ne güzel günlerdi yaa.. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/9990-eski-webmasterlar-dan-kimler-burada.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Ne Kadar eskisin nette? - Webmaster Forum & Webmaster Okulu | Post #0 | Refback | 2007-12-10 22:52 | |
| Ne Kadar eskisin nette? - Webmaster Forum & Webmaster Okulu | Post #0 | Refback | 2007-12-10 22:52 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|