![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Eski msn adresim olan ( 1 yıldır kullanmadığım )
bahauygar@mitat.org mitat.org' domainini düşürdüğüm için başkasının eline geçmiştir. ve bu şahıs msn adresini kullanarak insanlarla benmişim gibi iletişim kurmaktadır. Gerekli yasal işlemi gerçekleştirdim. ( Mitat kelimesi TC mahkemesince bana ait ) Türkiye deki tek Mitat soyadı bize ait. Ayrıca firma adıdır. Bunun yanı sıra ortak çalıştığımız avukatlar aracılığı ile tazminat ve ******* suçlamalarıyla savcılığa dosyamız verilmiştir. Lütfen kimsenin canı yanmaması için ekleyen ya da adresinizde bulunan bahauygar@mitat.org'u siliniz. Benim adresim ; mitat.net'lidir. Özür dilerim. Teşekkürler.
|
Bende Allah Allah dedim ne zamandır giriş yapmıyordu gerçi bana birşey yazmadı
|
Alıntı:
böyle taklit maillerle ugrascaklarını sanmam
|
Alıntı:
kaşınıyorlar
|
şahsın tüm bilgileri elimize geçti ve savcılığa ilettik.
domain iletişim bilgilerinde belli tarihler arası benim kimlik ve iletişim bilgilerimi kullandığı için, Avukatlarım aracılığı ile tüm bilgilerini ve kantıları ( register firmasının fax gönderdiği gerçek IP'ler vs.. ) savcılığa ilettik. Kısa süre içinde benden özür dileyip sorunu çözmemesi halinde yaklaşık 1 hafta içerisinde olay yasal yoldan çözüme varması için resmi çalışma başlatılacak. Bu arada kişi, olay ceyeran etmeden 1 gün önce benimle msn'de konuşmuş, bir de aklı sıra geyik yapmıştır. Bu foruma da üyedir kendisi , ancak dediğim gibi, ya o sorunu çözecek bir şekilde ya da ben çözeceğim onun hayatını karartarak.
| çiklet |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|