![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Mutlaka bu işlere gönül vermiş herkes azda olsa bişeyler kazanıyordur.Mutlaka çok kazanan hatta çok daha iyi kazanan birileri vardır.İşin doğrusu ben ne yapsam kazanamıyorum.Belkide ne yapmam gerektiğini bilmiyorum belkide insanların ne istediğini bilemiyorum..Türkiyede insanlar sizce ne istiyolar?
|
Belirli bir konularda çok iyi bilgin yoksa para yatırmadan para kazanman imkansız. Öncelikle kazandığınız parayı gene bu işe yatırmayı öğrenmelisiniz. Paraları harcayacağınız bölümler " script, tasarım, reklam, içerik ". Bunlar her nekadar işin alt yapısını oluştursada projeyi başarılı kılmak için yeterli olmaz. En önemlileri sizin araştırma ve kararverme yeteniğinizdir. Bu sizin hangi alanda site açacağınızı hangi reklam ve tasarım şeklini kullanacağınızı bilmenizi sağlar.
Reklam denilince aklınıza sadece adsense gelmesin. Eğer yukarda bahsettiklerimi gerçekten uygulayabildiyseniz adsense sizin için en son seçenek olacaktır. Adsenseden ciddi rakamlar elde eden bir çok kişi yukarda bahsettiklerimin hiç birini uygulamamıştır belkide. Az çok gözlemlediğim kadarıyla kullandıkları yöntemler. Alıntı:
İlk bahsettiğim seçenek sizin kalıcı ve sabit birşekilde para kazanmanızı sağlayabilir. Bence önemli olan bu. Adsense güvenipte yola çıkarsanız çok fazla ilerleyebileceğinizi zannetmiyorum. Ben tasarımcıyım bunlar sadece benim çevremden gözlemlediğim bilgiler ve para kazanmanın birçok yolunda sadece bir kaç tanesi. İlerde bu iş sizin için bir meslek olabilir veya %99 luk bir kesim gibi boş harcanmış 3 - 5 sene. |
|
||||
|
@cakirx dediklerine katılıyorum. En çok beğendim kısmı ise "İlerde bu iş sizin için bir meslek olabilir veya %99 luk bir kesim gibi boş harcanmış 3 - 5 sene."
Günümüzde artık para kazanmak için siteler açılıyor. Ancak onlarda 3-5 sene interneti çölük haline getirip sıkılıp bırakıyorlar. Geleceğe ve bilgiye yatırım yapılmadığı sürece uzun vadeli ve büyük paralar kazanmak çok zor gibi gözüküyor.
|
Alıntı:
| Stil | |
|
|