![]() |
|
|||
|
Arkdaslar , Sitem sandboxa dustu sanırım tam olarak bılmıyorum ama 1-2 kısı sandboxda dedı iyinete de danısıyım dedım.. Ya sımdı benım sitem googleda cıkıyo ama girilmiyor bu Site Pc nize zarar verebılır dıyor.. :S ne yapmam gereklı ucretlı ve ya ucretsız olarak yardım edebılıcek arkadaslar msn mı eklermısınız yada PM atarmısınız... kolay gelsın..
www.sanalortamim.com izzygm@windowslive.com Konu izzyGM tarafından (2008-07-05 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
mesajın hepsini kalın yazma. Siten sandbox da değil. Sitendeki java script kodlarını kaldırırsan sorun çözülür genelde toplistlerden aldığın kodları google zararlı içerik diye engelliyebiliyor. Toplist kodlarını kaldır düzelir.
|
Beklemene gerek yok google webmaster araçlarına girerek, siteni oraya ekle, ekledikten sonra meta tag veya dosya yüklemeli seçeneklerden bir tanesini seçerek siteni doğrula, siteni doğruladıktan sonra webmaster araçlarında sitemi tekrar değerlendir diye bir yazı göreceksin ona tıkla açılan kutuya herhangi bir mesaj yaz konu ile alakalı veya boş bırak, yeniden değerlendirme isteğinde bulun, böylelikle kısa sürede sorunun çözülür.
http://www.google.com/webmasters/tools
|
Sitendeki zararlı içerikleri (google'ın öyle algıladıklarını) kaldırdıktan sonra SargeT'in söylediklerini yap, 2 gün içinde siten yeniden değerlendirilir ve zararlı içerik uyarısı kalkar.
Eşsiz Sayfalar Konu senolcan tarafından (2008-07-06 Saat 14:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: harf hatası |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|