![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Arkadaşlar mgroup99257@hotmail.com bu hotmail adresini msn 'nize ekleyere Webmaster sohbet sistemi oluşturuyoruz.Bu sistem sayesinde büyük bir webmaster ağı oluşturuyoruz.Bu ağda isteyen istediği soruyu sorabilir ve anında link değişimi yapabilirsiniz.
Tek yapmanız gereken verdiğim msn adresini msn ye eklemek ve bir titreşim göndermek ardından gelen uyarıyı kabul etmek.Kontenjan 900 kişi olup bu sistemden hiç kimsenin bir karı yoktur. Ekran görüntüsü: ![]() Webmaster chat sistemine hepinizi bekliyoruz..
|
Sistemin amacı tek bir msn adresinde bir webmaster grub oluşturmak.Herkesin kendi görüşüdür beğenmeyen eklemeyebilir.
900 kişi tek bir msn adresinde
İyinet MSN Webmaster Grup Oluşturuyoruz : mgroup99257@hotmail.com Ekleyin. Konu mavikaplan tarafından (2008-07-03 Saat 10:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Daha birsürü yer var arkadaşım
|
Ne spamı neyden bahsediyorsun? Bilip bilmeden insanları suçlamayı çok seviyorsun.Burada spam felan yapan yok.Sırf mesaj sayım artsın diyede milleti suçlama.Spam yapan asıl sensin.Bişeyler yazarken biraz beyninizi kullanın.En sevmediğim şey bilip bilmeden bir insanın diğerini suçlaması.
Servisi denedinmi ? (denemedin) Öyleyse yorum yapmayacaksın !! Bu servis http://messengergroupchat.com tarafından ücretsiz sunulmaktadır.İsteyen grup açabilir. R10 zone v.b. un msn grubu varken ben neden iyinet 'in olmasın dedim ondan böyle bir başlığı açtım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Nolcak söyliyeyimmi MSN de birileri toplancak sonra mailler satılacak reklam amaçlı kullancak birileri diyecekki sana ya site tanıtımım var toplu mail atarmısın sende atarım elbette bilmem ne kadar para işte al sana SPAM... Düzgün işler yapın düzgün saçma sapan işler değil.... |
|
||||
|
hitix çok doğru söylüyorsun.Nedense bazı insanlar ilk yapanları çekemiyor.Buda onların sorunlu kişilikler olduğunu gösterir.
Spam yapacak adam için sence forum bir engelmi ? Spam yapan adam her yerde yapar.Ben şimdiye kadar hayatımda 1 kere bile spam yapmadım ve yapmamda. Ayrıca orayı da başı boş zannetme.Nasıl burada moderatorler kötü konuları engelliyorsa orda da öyle.Msn grub da da kurallara uymayan üyeleri banlayabiliyorsun. Ben diğer msn webmaster grublara da kayıtlıyım.Hiç bir sorun yok.Spam yapan yok ! Gayetde güzel ve iyi oluyor.Beğenmiyosan kullanmazsın..
İyinet MSN Webmaster Grup Oluşturuyoruz : mgroup99257@hotmail.com Ekleyin. Konu mavikaplan tarafından (2008-07-05 Saat 14:07 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Tags |
| iyinet webmaster grub, sohbet, webmaster |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|