![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
evet konuda yazıldığı üzere, ön görüşmesi yapılmış müşterimden onay alırsam ben seni tekrar ararım şeklinde sonlandırılmış bir görüşmenin devamında işi yapmaktan vazgeçtim. herhangi bir para alınmamıştır. böyle ulu orta yazmanında bir manasını göremedim ama yine de bilinmesinde de bir sakınca yok.
|
O zaman burası çocuk parkı değil bir iş alıyorsan bu işi ya yap yada yapmıyorsan karşıdakine bir cevap ver çocuk gibi kaçmalar engellemeler ne demek oluyor o zaman deki vazgeçtim başka birini bulun ben 3 gün seni beklemek zorundamıyım buraya açma nedenim ise insanlar bilsin kimin ne kadar işlerinde ciddi olduğunu ben hatta sana dedim ankara ya gelince sen firma ma gelirsin taışırız daim işler veririz diye ama sen ne yapmaya çalışıyorsun insanlara işi yaparım diye söz verip sonra telini açmamalar sonra msnden engellemeler bana gelip durumu anlatsan senimi yiyecem 3 gündür zamanım kayboldu yerine birini bulurdum
|
|
||||
|
aramızda sorun vb. yok aslında, ben kendisinden para falan almış değilim. sadece teklif ettiği işi yapmaktan vazgeçtim. anlamsız hırs yaptı. i-trader'a falan döktü ki işi. kaldı ki ben bu forumda ticaret için falan bulunmuyorum. 2001 yılından beri bu forumu takip ederim. çok nadir iş tekliflerine cevap yazmışımdır ya bir ya ikidir. bende i-trader'ına istemeden karşılık verdim. budur.
|
|
||||
|
Ben size o yorumu vermemin nedeni bir işi alıp söz verip sonra bana bunu haber bile vermemeniz bende başkalarına iş verecem ama diyorumki adam gelir ayıp olur ha bugün ha yarın diye diye 3 gün boşa gitti sayenizde siz ne için kötü yorum verdiniz hatanızı buraya yazdığım için mi
gülüyorum sadecekeşke para alsaydın parası sorun değil ha para almışsın ha zamanımı ne fark eder |
|
|||
|
Zamanını geri gönderse olmaz mı
Para olsa geri döner ama zaman dönmüyo bence zamanda ihmal edilecek bişey değil ! Ki kimsenin kimsenin zamanını çalmaya hakkı yok..
| Stil | |
|
|