![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Bux.to Hesabı Satılık [ 232 Ref 112$ Çekilmemiş Para ]
arkadaşlar daha öncede belirtmiştim bux.to hesabımı satıyorum demiştim ama 12$ ödemem vardı gelmeamişti Refler belki sanalır ? ödeme yapmazlar gibisinden şüphelendi herkes.. ödemem geldi Refler sanal değil Statlar ve ödeme durumu buyrun ![]() Arkadaşlar ödemeyi Paypal olarak alıcam alertpay kabulum değildir paypal = kredi kartı veya banka biliyorsunuz zaten Ödemenin yarısını şifreyi vermeden önce ; yarısını şifreyi verdikten ve karşı taraf hesabı teyid ettikten sonra alacağım... ciddi olanlar Eklesin ( burAya cevap olarak yazın msn ye ona göre girerim) veya mai atın: admin[at]forumanyax[nokta]com He Birde Fiyat Olarak 200$ Düşündüm Sonuçta Bux.to 1 Ref için yaklaşık 0.90$ istiyor Bendeki Reflerin Değeri ; 200$ a yakın ediyor Birde Hesapta 112$ var onu da kar olarak kalacak neden satıyorum : satmak istiyorum dediğim zaman en çok sorulan soru bu... Alertpay verified user olmadığım için bayağa paramı yedi ismimin 1 harfini yanlış yazdığım için o paraları alamıyorum ve alertpay işimi görmüyor alertpay buxlar arası iş görür ![]() Daha sorusu olanlar vs. eklesin: admin[at]forumanyax[nokta]com Paranın 2. Bölümünü Alırken ( hesap verildikten sonra ) sorun çıkartırsanız savcılıktasınız msn de konuşurtken yazar 1 ss alırız hesapta sorun olursa aldığınız anda iade edebilirsiniz Teşekkürler. Konu MaRKeRs tarafından (2008-06-28 Saat 09:25 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|