![]() |
|
|||
|
merhaba arkadaşlar
10 gb lik bant genişliği olan b sitem war.açalı 2 gün oldu ve bunun 3 gb si doldu sitede asp kullanıyorum. sohbet odası var ve imajlar full.3,109 ziyaretçi toplam ziyaretçi. bunlardan şüphe ediyom ama hangisi en çok etkiler. ziyaretçinin bu kadar yememesi lazım düye düşünüyorum. teşekkürler |
|
||||
|
Webhostingtalk forumlarında rastlamıştım böyle hostlara, ama şimdi bir isim veremeyeceğim.
İyiNetForumun http://forum.iyinet.com/web-hosting-kurulum-ve-ayarlar/ bölümünde bu konular tartışılıyor. Hatta yoktur 'un şahsen önerdiği hostların da adı var orada. |
|
||||
|
valla host olartak www.sim.com.tr öneririm isteyen denesin sayafyı sn sind eacılıyor.. band ise aylık standart4 gb ama konuşulup yükseltilebilri..
|
Web sitenizin kullandigi bant-genisligi sadece web sayfalarinin ziyaretcilere gosterimi ile sinirli degildir.
Kullanilan bant genisligi kabaca sunlarin toplamidir: 1. Sayfanin acilmasi icin kullanicinin servera gonderdigi istek 2. Sayfanin kullaniciya gosterimi 3. Siteden yapilan her turlu download (image calma, dosya indirme ...) 4. Siteye yaptiginiz herturlu upload (servera ftp ile dosya aktarma) 5. Siteye yaptiginiz telnet + sshd baglantilari 6. Site serverin crontab inin kullanabiliyorsa site disina yapilan her turlu istek(request). 7. Siteye yapilan saldirilar. ... |
|
||||
|
band genişliği ile transfer limiti kavramları biraz karışmış ama sanırım burada bahsedilen şey transfer limiti,
|
Alıntı:
Aslinda bant genisligini bir su borusunun capi olarak dusunurseniz, transfer limiti de borudan akan su miktaridir. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|