![]() |
|
|||
|
ben daha önce bir site satın aldım ciddi anlamda jenerik site
şurda 1000 ytl desem hemen birinde kalır daha önce örneği yok isimi aldım benden 5 gün sonra elemanda com dolu olunca net alıyor ve Türkiyenin İlk ve Tek ibaresi sitesinde yayında İndexini attım ama tamamlanmadı işten güçten nasıl olurda ilk der bu haksızlık değilmi benimki com ve önce alındı. |
|
||||
|
Gereksiz bir üzüntü, ortada hak falan yendiği yok, .com uzantısına sahip olmanında ekstradan bir değeri yoktur.
satılık domainler anamuhalefet.com fenerli.net gazetetv.com hafif.net igne.net istanbulfuar.com kadinyeri.com musavirlik.net nefis.org oglak.net sanayici.org sazevi.net soslar.net turkblog.net webtrafik.net yorumlar.net |
|
||||
|
Siz bu kadar duygusal olursanız,daha çok üzülürsünüz
|
msntr.com u biliyorsun değilmi ? adam geldi msntr.net i aldı msntr.com dan daha çok hit alıyor şu anda
Com tabi ki insanların hem aklında hemde kullanım kolaylığı açısından daha iyi ama siteni iyi yaparsan ve güncel tutarsan o domaini park etmek zorunda kalır siteni noterden tescil ettir seve seve alırsın .net domainini
|
|
|||
|
isterse bu bir özel isim olsun alamaz ..
com , net , org domainlerine kimse karışamaz bunda mantık önce gelen alır mantığıdır. Bu yüzden kimse birşey yapamaz.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|