![]() |
|
||||
|
Evet kimse birşey yapamaz , bu durum beimde çok başıma geliyor alıyorum com u 2 güne kalmıyor net de alınıyor maalesef
|
Alıntı:
Mutlu Yıllar ozaman sana 1 yaşına daha girdin ![]() |
|
|||
|
Geçenlerde bir net uzantılı domain aldım aldığım domain yerel bir bölgenin iş ilanı sitesi içindi ayrıyeten sitenin adında com uzantılı bir site var fakat yalnış almamış olduğum bir durum söz konusu..
bulunduğum ilin aynı adını taşıyan izmir ilçesi var.. araştırdım izmir için yapılmış..sonra siteyi yaptım.. sitem yaklaşık 100 sayfadan oluşuyor fakat com uzantılı olan bir sayfadan içine sadece arama motoru koymuşlar.. aynı isimle arattığım zaman benim site daha öncelikli olarak çıkıyor.. Demek istediğimi gelince emek harcarsan kimse önüne gecemez.. Ama ikimizde farklı bölgeler için yapmışız siteleri yani sorun yok yola devam.... |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/96639-biri-hakkimi-caliyor.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Bağlantı Arar || Türk işi Blog Arşivi Biri hakkımı çalıyor | This thread | Pingback | 2008-06-13 08:54 | |
| Bağlantı Arar || Türk işi Blog Arşivi Biri hakkımı çalıyor | This thread | Pingback | 2008-06-13 03:25 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|