![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Satılık Bux.to Account..225 Ref 111$ Çekilmemiş Para..
![]() arkadaşlar hesap standart'tır ödme bilgileri ve ödeme geçmişi resimdeki gibidir kredi kartı çıkartmak isteyenler 111$ ı çektikten sonra premium alıp çıkartabilirler.. 12$ ödemem var ödemeden önce hesabınızı değiştirirseniz 12$ da size gelir. ödeme paypal v ileeya alertpay ile yapılacak.. hesapta sonuçta 111$ var.. 160$ verene bırakıcam hesabı. pazarlık olur. önce paranın yarısı. sonra hesap şifresi. sonra paranın kalanı. pürüz çıkmasın diye 1-2 ss alırız msnden konuşup. sorun çıkarsa ( dolandırma vs. ) kanıtlarla beraber savcılıktasınız.. ilgilenenler eklesin admin[at]forumanyax[nokta]com |
|
|||
|
Öncelikle MaRKeRs'i tebrik ediyorum 226 refli üye toplamak hiç kolay bir iş değil emek ister.
Bence fiyat gayet uygun bux.to'dan her refli üye satın almak için 1 usd istiyor Bu da alan kişinin 66 dolar kara geçiçek +111 dolar var hesapta Çok iyi bi fiyat alan kişiye şimdiden hayırlısı olsun [Ben almak isterdim ama şu aralar sıkışığım] |
|
|||
|
evet arkadaşlar ref olayı bayağa zor hele hele şimdi bux.to ya ref toplamak imkansız gibi birşey..
ben bux.to yeni açılmışken toplamıştım refleri.. 2 yaşında üyelik bu ![]() refler yeni 200 lere vurdu kazanç düşük o yüzden.. arkadaşlar 2 haftaya alan çıkmassa - ki o zamana kadar 140-150$ olur.- çekicem parayı.. sadece paypal ödeme almaya karar verdim . yarsı paypal yarısı alertpay falan olur |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|