![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Süper bir konuya değinmişsin. şu anda aynen dediğin gibi. bir konu aratınca google da ilk önce bloglar çıkıyor ardından da büyük forum siteleri geliyor.
bu sonuca göre herkes blog kurmaya yöneldi. çünkü blog kurmak çok basit,editlemek ise daha da basit. pek fazla kod bilmene hatta hiç kod bilmesen bile blog kurup yönetebilirsin. Bakalım sonumuz ne olacak. bende bu aralar bu blog işine baya bi sarıldım. ne diyeyim, google hemen indexliyo, forumlara göre daha yukarılarda çıkıyorum. bi konu açıyorum bloguma 2 dk sonra 2. veya 3. sayfadan google giriyo. 1-2 gün sonrada (aranma ihtimaline bağlı) ilk sayfadayım. ee siz şimdi gidip forum mu kurarsınız blog mu?? bu aralar aklımda çok proje var ve %80 ine de wordpress kurmayı düşünüyorum... |
|
||||
|
Bu konuya bir blogger olarak yorum yapıyorum:
Bloglar geldiğinde forumların %80i kapandı ama kaliteli forumlar şuan bloglarla beraber yayın hayatına devam ediyorlar.Yeni bişey çıktığındada blogların %80i kapanacak.Ama kaliteli bloglar yine o yeni oluşumla beraber yoluna devam edecek... |
|
|||
|
ben sizin gibi düşünmüyorum arkadaşlar.bir de blog sistemini satın almış bir firma neden kendi sitelerini ileride geri plana atsın.blogger bugün çığ gibi ve hala çığ gibi büyüyor.forumlar yıllardır var hala da kuranlar var.bence değişen birşey yok.ve değişen birşey de olmayacak.
|
|
||||
|
Alıntı:
Google, blogların önünü neden keser: Bloglar çabuk indexleniyor ve ilk sıralara çıkıyor diye alakalı alakasız konular açılıyor. Başlıkla içeriğin hiçbir alakası yok. Geçenlerde şuradaki örneği gördüm ve adam bu başlıkla yüzlerce hit çekiyor. Örnek: http://blog.wolkanca.com/18-resimler/
|
Alıntı:
Kesinlikle kaıtlıyorum. Blogların çoğu spam oldu artık. Zaten dünya çapında yapılan bir araştırmaya göre blogspotun %80 'i spam nitelikle. Daha başka ne denilebilir ki. Google bu gerçeği görmezden gelemez. Allah sonumuzu hayır etsin
| Stil | |
|
|