Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-03-02, 18:54
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
twoank is an unknown quantity at this point
Question Kim Hırsız Merak edenlere

Arkadaşlar Ben Hakan Beni Bir Çok Kişi Tanır
idealmp3.com
idealitiraf.com
idealsiteler.com
idealsohbet.com
idealsohbet.net bunların ve daha bir çok sitenin yapımcısı benim Ancak Burada Bir adet karaktersiz insan hırsızlar diye suçlama yaparak benim tasarımlarımı kendine yontmuş Hırsızlar diye bu mesajı Atan İnsan Benim tasarımlarımı sahiplenmesin saygılarımı sunarım ve bu tür ezik insanlarla muhattab olmamanızız temenni ederim bu arada benim Hakan oldugumu bilen bilmeyen arkadaslar msn adresimden anlayacaktır. twoank@hotmail.com bu msn im
yeni acacagım site idealsevgili.com

Hırsızlar mesajını atan arkadas idealsohbet.com un tasarımcısı ve sahibinin benim oldugunu ve onu nasıl caldıgınıda anlatsın karaktersiz insan korumalı siteler yapmayı planlıyorum zaten giriş te karaktersizler giremez diye ibare karsılarına cıkacak ))))

guzelsohbet.com - hosmuhabbet.com falan kullansınlar tasarımlarımı helal olsun. tasarımın ne oldugunu bilmeyen bilinçsiz hırsızlarda benim tasarımlarımı sahiplenmesin.. Saygılarımla

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-03-02, 19:05
Gold Member

SempatiX is an unknown quantity at this point

Eziq ve fakir insan herkes biliyorki ilk önce idealarkadas.com çıktı. Ve sende o zamanlar Ayhan'ın yanında Ayhan'ın ayak işlerine bakan bir eziqtin sadece. Aksini iddia edebilecke birisi var mı ? Yok..! Ayhan sana yol verince, kısacası postayı koyunca hemen idealsohbet.net i aldın ve orayı açtın. Vede idealsohbet in tasarımı Ayhan'a aittir. Bugüne kadar kisme kalkıp Ayhan a laf atmıyordu şimdi niye atıyorlar ? Sebebini söyleyeyim idealsohbet.com da Oper olup eziq olmalarına karşın operliğin verdiği Karizmayla onlarca kız ayarlayıp kendini birşey sananlara Ayhan ın artık yeter diyip hepsine yol vermesi sizi daha da güçlendirdiğini sanıyorsun degil mi ? Hayır sadece eziq sayınız arttı.

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-03-02, 19:11
Junior Member

ACIYORUM SİZLERE ) Arkadaşım benim vicdanım ve huzurum yerinde sizede Allah vicdan versin diyorum.. Benim tasarımlarımı herkes bilir bununda bnim oldugunu herkes biliyo ama amacınızı anlamadım amacınız beni kızdırmaksa sunu soyleyim gülmek eglenceli oluyor yaptıgım bir tasarımlar bu kadar konusuluyor iyi işler yapmısım demekki hadi sizde hayat boyu baskalarının fikir ve işlerine saygılı olmaya calısın sizde biseyler yapın bizlerde konusalım ))) bye

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-03-02, 19:16
Gold Member

SempatiX is an unknown quantity at this point

sende webtaslak gibisin bea. Diger taraftada söylemiştim ben yalanı severim hele biraz daha bişeler anlatta dinleyelim

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-03-02, 19:18
Junior Member

yazılarını okudumdan ezik lafını cokmu soyluyolar sana aklına cok takılan bir kelime ) hamd olsun siteler benim ve mutluyum yastıga kafamı koydugumda rahat uyurum sizde boyle bir siteyi sahipleniyorum ama yapabilirmiyim diye kendinizi yeyin durun

#6 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-03-02, 19:22
Junior Member

BU Arada bişey söylemeyi unuttum yaptıgım sitelerin PSD dosyalarını tutarım elimde madem siz yaptınız su PSD leri karsılastıralım mı kanıt ın alasını vereyim size sizi hırsızlar ) PSD bilmiyosundur diye söyleyim photoshop da yapılan calısmaların ana dosyasıdır.. kim yatısa ondadır dosyalar ) eger kanıt isteyen varsa twoank@hotmail.com mail adresini gelsin msn den gondereyim PSD lerini o zaman daha kolay degistirir calarsınız ))))))

#7 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-03-02, 19:50
Member

beynit is an unknown quantity at this point

Bence moderatorler konuyu kilitlesin , 1e1 tartışma gibi oldu konu.

#8 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-03-02, 19:54
iyinet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Paylaşım için teşekkürler

Blog Entries: 2
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/6
iyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really nice

Alıntı:
beynit´isimli üyeden Alıntı
Bence moderatorler konuyu kilitlesin , 1e1 tartışma gibi oldu konu.
istek uzerine konu kilitlenmiyor, hatirlatirim.

#9 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-03-02, 19:55
iyinet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Paylaşım için teşekkürler

Blog Entries: 2
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/6
iyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really nice

twoank ve SempatiX, seviyeli sekilde yazdiginiz surece forum size her zaman acik. Seviyenizi kaybettiginizde moderator arkadaslar sizi ne yazikki disari alacaklar.

#10 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-03-02, 19:56
Junior Member

webtaslak is an unknown quantity at this point

beynit 2 tane densiz cikmis bu site tasarimlarini biz yaptik diyorlar . Yapan kisiyi tanimasam adam forum'a baskasinin tasarimini ben yaptim dior ve bunu herkes caliyor dior ) cok komik aslinda soyleyen kisi 1 yil once benden gelip bisiler icin dilenen biri idi .

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil