![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
arkadaslar sitemin hiti gün gectikce gereksiz bir düşüş yaşıyor sizce bunun sebebi ne olabilir (googlede sayfa sayım 19 k iken 78k ya yukseldi nedense hitim de düşmeye basladı) her gecen gün yükseliyordu birden düşüşe gecti gecici bir seymi bu yoksa bilmediğim bir şeyler mi oluyor..
![]() site forum sitesidir.. ForzaNeuro.com Konu ahmad tarafından (2008-05-20 Saat 18:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
nasıl düzelir bilmem. sunu eklemek istedim:
emin olmamakla beraber bu sorunların taglardan kaynaklandığını düşünmeye başladım. bana öyle geliyorki fazla tag kullanımı siteler için zararlı oluyor. index sayısı bende bi 130k birde bakıyorsun 90k larda gösteriyor. gün içerisinde oluyor bu değişimler uzun süre geçmeden hitlerde ani düşüş olmuştu. düşüş olmadan önce 40k lardaydı
|
8 aylık web yaşantımdan edindiğim bilgilere göre artık bu tür
soruları 5 madde olarak cevaplıyorum.1-Domaini 6-7 ay önce aldıysan normal bir daha yükselmez kolay kolay. 2-Meta tag ,description veya site yapısı ile oynadıysan bir ay içerisinde, yaptığım değişiklik olumlu yansırsa eski halinden daha iyi olur kötü yansırsa bu seviyede kalır. 3-Başka sitelerin java script kodlarını eklediysen oluyor olabilir. 4-Hitim daha çok artsın diye kopyala yapıştır diye bir sürü yazı ve makale eklediysen bir daha yükselmesi imkansız. 5-Bir çok kaliteli siteden bir anda bir sürü link satın aldıysan 5 ten daha çok pr si 3 ve üzeri siteden yükselmesi çok zor.
|
yanlız senin için extradan birşey söyleyeyim en az bir 15-20 gün bekle herhangi bir değişiklik yapma sitede bu tür düşüşler genelde tekrar eski haline gelerek sonuçlanıyor.
|
Alıntı:
bir iki ay beklemen lazım. Eğer google sitenin gerçekten kaliteli olduğunu anlarsa eski değerine getirir. Ne kadar 6-7 aylık site varsa %90 ının hitinin bir anda sıfırlandığını fark ettim o yüzden diyorum Bence google yeni sitelere 6 ay kıyak yapıyor 6 ay geçincede şapa oturtuyor eğer gerçekten iyi ise site ve güncellemeye devam ediyorsan 2 ay içerisinde eski haline getiriyor. Bu arada arkadaşımın sitesi 2 ay sonra eskisinden daha iyi bir konuma geldi onunda hitleri azalmıştı senin gibi 9. sayfada çıkıyordu ama 3 ay dır sürekli text reklam satın alıyor. Ne kadar faydalı olur bilemem tabi.
|
Alıntı:
google ı anlamak zor acıkcası ![]() bnm sitemdede olmustu bi ara o sölediqin.. normalde 500 bin index varken aksam baktıqımda 2 milyon küsür gösteriyordu... belli zaman aralıklarında google yapıo öle denqesizlikler...:=) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|