![]() |
|
|||
|
Arkadaslar cok merak ettigim bir mevzu var...
Benim bir web sitem var paylasim sitesi gibi kisiler istedikleri konuyu acip diger uyelere bilgi verebiliyolar. Video ve resimde yukliyebiliyolar. Benim uyelerimden bir tanesi gecenlerde olan bir konsere gitmis ve bu konserde sanatcinin yeni cikacak albumunden bir sarkiyi video kayiti yapmis cep telefonundan, goruntu kalitesi pek iyi diil fakat ses %75 gibi malum ayakta konser. Genel bir internette gezdim ve baktim bu videodan baska yok. Simdi bu video telif hakkina girer ve basim (site sahibi) olarak belaya girermi? Bilgi verirseniz cok memnun olurum. Tesekkurler |
|
|||
|
ben halen karar verebilmis degilim...illegal olarak cektigimi pek soyliyemem en on sirada duruydum ve butun gorevliler beni gordu. Bir conser degildi festivaldi bilmem ne kadar farkeder ama cok karisik bir durum ne kadar kotu tam bir cevabin olmamasi
|
|
||||
|
Bu konuda hukuk forumlarinda daha detayli bilgi bulabilirsiniz ama benim tavsiyem videoyu direkt yayinlamayin. Basiniz agriyabilir.
Bir de bir arkadas admin olarak birsey olmaz dedi ama sitenizin iceriginden siz sorumlusunuz. Ister tek tek mesajlari kontrol eder öyle yayinlar ister yayinlanmasini kontrol etmeden birakirsiniz ama her halükarda icerikten siz sorumlusunuz. Yok her mesaji kontrol mu edeyim sunu mu yapayim isin hukuk boyutunda size bir avantaj saglamaz. Bu dünya genelinde böyledir. Ister kabul eder ona göre davranir ister isinizi sansa birakip öyle devam edersiniz. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|