![]() |
|
||||
|
benim bu forum sitesine ilk mesajım
:şimdi ben bir domain alacagım buyuk bir ihtimalle ihs.com.tr den ana domainde blog yazacagım ve sonra subdomainler olusturacagım NOT: bütün sitelerim blogger üzerinde. mesela dizi.alanadi.com veya film.alanadi.com sonra turkcemuzik.alanadi.com gibi daha uzarda uzar simdi bu sitelerin hepsi bloggerde olacak. simdi gelelim dananın kuyrugunun koptugu yere bu ihs benim bu işlemi yapmam için bana kac tane subdomain vercek yada verebileckmi ? önerileriniz tavsiyeleriniz fikirlerinizi bekliyorum.. ne zaman yazarsanız artık![]() |
|
|||
|
ihs sana subdomain vermez ve bloggerında subdomain destegi yok eger subdomain seklinde acmak istersen bloggerı kullanamazsın , domain alırsın birde hosting hizmeti alırsın , sınırsız subdomain acarsın ama domainini bloggera yönlendirececeksen blogger subdomaine izin vermiyor benim bildigim bu
![]() |
|
||||
|
Blogger'i kendi sitende kendi domainin ve subdomainin ile kullanmak icin önce kendine ait bir hostinginin olmasi lazim.
Orda subdomaini aciyorsun, en saglami o subdomain icin yeni bir ftp hesabi aciyorsun. O hesap bilgisi blogger'a veriliyor ve sen blogunu normal olarak bloggerden yaziyorsun, güncelliyorsun o otomatik senin hostuna atiyor. Ama hostun olmadan bloggeri kendi domainin veya subdomaininde kullanamazsin. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/93293-blogger-ve-domain.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| blogger ve domain - Bağlantı Arar || Türk işi | This thread | Pingback | 2008-05-14 00:37 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|