Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Webmaster Genel Konular
Kayıt ol Blogs Yardım Üye Listesi Ajanda iTrader Forumları Okundu Kabul Et

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

Cevapla Add This!

LinkBack (2) Seçenekler Stil
  2 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-09, 15:15
navarro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 1
iTrader: %100/1
navarro is on a distinguished road
Standart Saçma bir domain problemi

Ben 1 buçuk ay evvel backorder ile bir domain aldım yabancı pr 4. Her neyse yaptım bir 20 sayfalık site , hesap açıp kullanmaya başladım. Bir kaç link alıp güncellemedede pr 5 yaptım siteyi. Sitenin kendi doğal bir hiti mevcut değildi şuan 7 8 kişi benim hazırladığım sayfalardan giriş yapıyor.

Gelelim olayın garip tarafına. Dün bir kaç sayfa hazırlayıp atmaya çalışınca sitenin açılmadığını gördüm diğer sitelerim normal açılıyordu. Bir baktım hosting hesabımda hesap silinmiş. Başka bir yerde reselim vardı hemen hesap açıp yedeği oraya attım .

Bugün hostcuma sordum dedim böyle böyle bir hesap uçmuş ortada yok yanlışlıklamı oldu bu diye. Dediki sitenin eski sahipleri mail atmış yok trademarkmış vsvs imiş falan fistan.

Şimdi garibime giden şey şu : Ben domaini açıkartırmadan aslanlar gibi almışım satan firma godady , benim mail adresim orada bellidir kimse bana ulaşmadı bu durum hakkında . E godady e eskiden kayıtlıymış bu domain direk orası ile görüşmeleri gerekirdi ciddi bişey ise görüşmüşlerdir godady herhangi bişey yapmadı . Ben domaini aldıktan sonra akılları başlarına gelmiş olmalıki gidip .net ve .org unu hemen alıp eski sitelerini kurmuşlar.

İlginç geldi bana gidip ne bana ne godady e ulaşmayıp hosting firmasını korkutup bana hiç haber verilmeden host hesabını sildirmeleri. Konu hakkında fikirleriniz nelerdir ?

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-09, 15:42
sepulchral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aşk musakkam

Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %0/0
sepulchral will become famous soon enough

Hesabı silen firma Türk firmasımı ?

Komik bir durum. Sadece gülünür.

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-09, 15:53
yagmayok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Saa Wa Dee

Blog Entries: 3
Tecrübe Puanı: 4
yagmayok will become famous soon enough

O domainin yönetim paneli sizde değil mi ? Sizde . O zaman host yetkilisi nasıl olurda silme yetkisini kendinde görürkü. O zaman ben bundan bir kaç yıl içinde bana ait olan domainler içinde aynı şeyi yapim. Gerçekten de saçma bir durum...

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-09, 16:21
navarro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 1
navarro is on a distinguished road

Alıntı:
sepulchral´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hesabı silen firma Türk firmasımı ?

Komik bir durum. Sadece gülünür.
Evet sevdiğim bir arkadaş üstelik

Allahtan bir kaç tane abdde ayrı hesabım varda hemen hesap açıp oraya aldım. Domain pr 5 bir süre daha kapalı kalsa farketmesem infosu silinebilirdi.

Yok bunlar bu şekilde host firmalarını korkutarak mani olmaya çalışıyorlarsa giderim direk aslında muhattap olmaları gereken godady den alırım bir host gitsin onlara kapattırmaya çalışsın

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/92842-sacma-bir-domain-problemi.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
Saçma bir domain problemi - Bağlantı Arar || Türk işi This thread Pingback 2008-05-09 17:15
Saçma bir domain problemi - Bağlantı Arar || Türk işi This thread Pingback 2008-05-09 17:12

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil