![]() |
|
||||
|
merhabalar arkadaşlar
online mafya oyunum bulunmakta. geçenlerde aklıma şöyle bir şey geldi sizlere de danışmak istedim. oyunumda yeni bir versiyon açmayı düşünüyorum bu versiyon 10 ytl gibi cüzi bir miktar kayıt parası olacak. oyun versiyonunu ise en az 3 ay en fazla 6 ay olarak düşünüyorum. bu versiyon paralı olacak. paralı olmasının sebebi ise oyunu oyun süresi sonunda birinci bitirene ödül verileceğindendir. ödüller ise üye sayısına göre değişecektir. örneğin 50-100 üye arası üye oldu mu marka belirtmeyecem ama iyi bir marka mp3 çalar verilecektir 100-200 üye arasında olduğunda çift simli kaliteli bir telefon verilecektir. 200 üstü olduğu takdirde laptop verilecektir. rakamları örnek vermiş bulunmaktayım ama verdiğim rakamlar üstüne çıkmayacam altına düşebilirim. ödüllerin özellikleri ise üye sayısı arttıkça o oranda artacaktır. burda amacım kişilerin hem eğlenerek oyun oynamaları hem de kişiler oyunu oynadığında bir amacı olur bu ödülleri kazanma hevesi olur. şunu da hemen belirteyim bazı arkadaşlar hemen çarpıp diyecektir ne yaptın 200*10 2 bin lira para yapar bin lira civarında laptop alırsın gerisini cebe atarsın gibi bir şey söylemesinler lütfen. burda amacım eğlendirmek tabi ki verdiğim hizmetin de bir kısmını kendim alacam çünkü ingiltereye gitmek için oradaki okul masraflarımı karşılamak için biriktirme yapacağım. arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum birde oyunu ben oynarım kaydolurum diyenler olursa burdan belirtsinler veya pm atsınlar lütfen. katılım ücretini çok görmeyin çoğumuzun içtiği sigaranın 2-3 günlük parası ![]() şu an sadece düşünce aşamasında saldırı aldığım için siteyi belirtmiyorum kararım kesinleştiğinde sizlere adresi belirteceğim teşekkürler.
|
hiç yorum yapacak olan yok mu
|
arkadaşlar yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim
|
flood yapmayın lütfen ( bu mod açıklaması
)bence başta almak yerine daha zekice bir şekilde oyun içinde o paranın kat kat fazlasını almayı düşünmelisin... Ödülü yine ver sen ama bir kişiye değil ve girişin ücretli oluduğu bi oyunda değil
|
kusura bakma flood oldu.
nasıl kat kat alabilirim? oyun içinde özel üyelik var ona göre özellikleri filan var ama rağbet yok. rağbet olmayınca açıkçası hizmet sunmaktan sıkıldım. bu tarz bir şere gireyim dedim sizlerden yorum bekliyorum
|
kendi planlarımı açıklamıyım tabide
Oyun içinde para verek kolay diğer tülü zor bir şekilde gecebilecekleri engeller oluştur veya bazı hırs yaratacak şeylerde yapabilirsin daha başka sadece paralı alınabilecek şeylerde olabilir hatta hiç olmadı oyunun bir yerinde artık para vermeden zaman kaybedebbileceklerini düşünmelerini sağlayaiblirsin...Bence diğer online oyunları incele , ben bildiğim halde bütün yapabileceklerini yinede para veriyorum örneğin traviana
|
şöyle bir şey koymuştum özel üyeliğe.
özel üyelik alana +can +para +mermi gibi özellikleri var. ayriyetten özel üyelerde reklamlar filan görünmemekte.ama pek bir ilgi çekmedi oyunu kızıştırmam gerekecek ama nasıl
| Stil | |
|
|