![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
128 Kbps 'lık bir bağlantı ile eğer 32 Kbps 'lık bir yayın yaparsan , küçük bir matematiksel işlemle sonucu bulacaksın . 128/32 : 4 Yani 4 kişi radyoyu çok güzel dinler , ondan sonrası dinleyemez . |
|
||||
|
?*siteden nasıl olur bilmiyorum ama winamp tan yapabiliyosun.Eğer IP numaranda sabit ise sitende Radyomuzu Dinleyin vs.. gibi bir link kooyup direk senin yayınını dinlemelerini sağlıya bilirsin ben yapmıştım ama benim ip dinamik olduğundan sürekli linki güncellemek uğraştırıyodu bıraktım
|
SPONSOR OLABİLİRİZ..
------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------- ONLINE RADYO-TV KURULUMU Sizinde Online Radyonuz veya Televizyonunuz olmasını istemezmisiniz... Birçok Portal..Websitesi..Forum sitesi..FM yayın yapan radyolar bizi tercih etti. Kurulumu tarafimizdan ucretsiz olarak yapilmaktadir.Yayin yapmak icin ihtiyacınız olan program ve destek tarafımızdan karşılanmaktadır. (Satışlarımız Yayın teslim werilmektedir.Referanslarımızı sorunuz.) Sadece: AYLIK 15$ Sorularınızmı var 7/24 Online Chat-Destek Msn:byhosting@hotmail.com Mail:destek1@byhosting.net |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|