![]() |
|
||||
|
Merhaba,
arkadaslar herhalde Türkiyedede Adsense tik basina cok az veriyorlar.. acaba ben simdi blogger den site acmayi düsünüyorum almancam var almanyada tik basina daha cok mu veriliyor bilgisi olan varmi bu konu hakkinda ? |
|
||||
|
lokasyon önemli tabi fakat asıl önemli olan içerik, ama almanca bir site ile daha çok kazanacağın doğru
|
Alıntı:
msn ile ilgili icerikli yapmayi düsünüyorum. senin önerebilecegin icerik varmi? |
|
||||
|
Sağlık vb. yararlı siteler için tabi ki diğerlerine oranla daha yüksek ücret alıyorsun.Ticaret,Turizm,Otomotiv vb. sektörlerde de fiyatlar yüksek ama sitenin içeriği önemlidir
|
google adsense en cok degerli konulardan biri saglik... eger almanca veya ingilizce kurabilirsen kacirma derim
zaten blogger'dan acam demissin bisey kaybetmessin ama kazancin cok daha yuksek olur ![]() |
|
||||
|
Alıntı:
2 adet site düşün. 1. site sağlık sitesi ve günlük aldığın tıklama 3 adet (0,72 $). 2. site ise video sitesi aldığı tıklama 150 adet (3,28 $). Video sitesinin belki kişi başına tıklama oranı azdır. Ama alıcısı çoktur.. Yukarıdaki rakamları tahmini olarak verdim bu arada ![]() |
|
||||
|
Alıntı:
verdigin ornege gore de video sitesinin tiklama basina 3 cent bile getirmio sanirim bu iyinette okumustum bi ara DNA ve kanserle ilgili super para verilio denmisti..yinede dene derim... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|