![]() |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
Antisemitist amaçla yazmamış olabilirsin ama kurduğun cümle forum kurallarına ve anayasaya aykırıdır. Amacın ne olursa olsun. Bu arada ben yahudi veya herhangi başka bir etnik/dinsel gruptan değilim, Türk'üm - yalnızca bilinçli veya bilinçsizce yapılan bunun gibi "gündelik ırkçılığa" karşıyım. Bütün Türkler'e önyargı ile bakan Batılı bir bağnazdan farkın kalmaz, eğer insanlara dinleri/ulusları yüzünden önyargı ile yaklaşırsan. Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır: "Sana yapılmasını istemediğin bir muameleyi sen de başkasına yapma ki herkes mutlu olsun." Seninle kişisel bir problemim yok, umarım konuyu kişisel algılamıyorsundur. |
|
||||
|
Alıntı:
İnsanlar vardır tek başlarına yaşayamazlar ve toplum ihtiyacı hissederler..İnsanlar bir araya gelir toplumları oluşturur.Böyle bir toplum milattan önceleri oluşmuş ve günümüze kadar gelmiştir. Herkesin kendi fikirleri vardır.Toplum içinde yaşayan insanlar buna uymak zorundadırlar, bahsettiğin anayasa ve forum kuralları bölümüne giriyor bu söylemim.İlk başta uyarın çok güzeldi, ama daha sonra bir misilleme yapıp karşılık vermen tepki çeker.Sen nasıl diğer konuyu savunup arkadaşı uyardıysan sözlü olarak, burdada sana tepki veren çıkacaktır. Ama pm atıp, uyarıp yazıyı düzeltmesini isteyebilirdin. ..ve bazı toplumlar aralarında aynı düşünceyi benimseyen grupları oluştururlar ve bu kişiler birbirini destekler, ama diğer kişilerin haklarını çiğnemeyerek ve saygı duyarak yapmak zorundadırlar..Bunuda cümlelerinden ben çıkarttım umarım anlamışımdır.. çok güzel açıklamassın Onurcuğum.. Yalnız dediğim gibi bu değişik fikirleri savunan arkadaşlar, tepkisiz kalamaz herşeye saygı duyamaz mesela ben senin yazdığın yazıyı düzeltmeni rica ediyorum. Türk ve Müslüman yazılarının baş harflerini büyük yazmanı istiyorum, bunu duygusal olarak değil herhalde imla kuralı olarakta söylebilirim. Milliyetçilik ve ırkçılık farklı şeyler diye düşünüyorum.. Ama misilleme yapman gerçekten yanlış.Çünkü verdiğin örneğe mensup olan kişilerin tepkisini çekebilir böyle bir genelleme, benim çekiyor mesela.. Aramızda "israilli yahudi pis amca" olsaydı önderciğimin yazısınada o tepki verirdi herhalde.. |
|
||||
|
internetin i-sini bilmeden yahoonun adını duymuştum. seneler önce nete ilk bağlandığım gün ziyaret ettiğim ilk sayfaydı ve o günden beri hep bu tür dedikolar gelir kulağıma rengini bazen siyah beyaz yapması ile de ulen hacklendi mi acaba diye aptal dusuncelere gark ettirir bizim anti toplumumuzu
bence rahat olun yahoo konusunda dünyanın en cok hit alan ve en büyük internet firmalarından birisi.. böyle sacmalık olmaz heralde..
|
|
||||
|
Alıntı:
antisemitizm yapmak istemem ama bana daha iğrenç bir mail geldi, israilli pislik yahudi amcamın teki göndermiş bu maili, ip adresinden anladım. Insanların bu durumdan bile faydalanmak isteyenler var.. "israilli yahudi pislik amcamın teki" demişim, yani tümü değil. Ama kişisel olarak soracak olursan S.S tarihi ile ilgiliyim ve yahudilere sıcak bakmıyorum. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil sonuçta, onlarda Türkleri sevmeyebilir. Bana kalırsa yazdığım mesaj'ın yönü değişti, bence kapatalım bu konuyu. |
|
|||||
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
"türk müslüman pislik amca" sözünü düşün ve bu sözün ırkçı olmadığını söyle bana. (Bu bir misilleme falan değil - yalnızca önder'in beyin kıvrımlarıyla bağlantı kurmaya çalışıyorum) Ekleme: Bu arada ben de İsrail hükümetinin politikalarını tasvip ediyor değilim. Fakat bunun konumuzla bir ilgisi yok. Konu .Onur. tarafından (2005-02-26 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|