![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar lütfen çok acil yardım
Kanal +r oldu diyor ama onu bir türlü geri alamıyorum : /mode #sohbet -r dediğim zaman #Sohbet :Only servers can change that mode - /os raw mode #sohbet -r /os mode #sohbet -r dediğim zaman da -r oldu diyor ama, yazılınca yine +r hatası veriyor. #Sohbet :You must have a registered nick (+r) to talk on this channel (#Sohbet) - Bunu nasıl düzeltcem. Lütfen çok acil yardımmmm |
|
|||
|
/mode #kanaladi -R
yazarsan kanala girişi kayitsiz nicklerede açmiş olursun böylece çözülmüş olur
|
|
|||
|
bu tür konular için
www.benimmekan.net veya www.dearshell.net/kb.php adreslerini incele IRC konusunda geniş dökümanlara sahip.. |
|
|||
|
ne alakası var ? "M" register edilmiş nick'lerin modudur. +M kanalda şifresiz nick'lerin konuşmasını yasaklar. |
|
||||
|
Çok alakası var. Arkadaşın +r hatası dediği olay kanalda şifresiz nickler konuşamaz diyor ingilizce , çünkü kanal +M de.
|
Anlamak mı istemiyorsun ? siber . Ben zaten tüm modların neye yaradığını biliyorum modları anlatmana gerek yok . Bak ne diyor yukarıda kanala yazmak için nickinizin şifreli olması gerek Yani kanal +M konumunda -M ye alınca +r olmayan nicklerde kanala yazabilecek . Yani orada yazan +r olayını yanlış anladığından kanalı -r ye almaya çalışıyor .
| Stil | |
|
|