![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
ben bi şey diyeyim senin yaşın belli ki küçük ilk önce okulunu bitir ilköğretimdeysen ilköğretimi lisedeysen liseyi bitir. ikisini yürütürüm deme yürütüremezsin derslerden kayıp verirsin sonra ne programlama öğrenebilirsin elin ekmek tutsun ne de okuyup bir yer kazanamazsın.sen illa öğrenecem diyorsan ara ara html ye takıl ilerisine gitme
üni düzeyine geldiğinde veya lise son bittikten sonra yazın asıl bilgisayara o zaman azmederek istediğin herşeyi öğrenirsin
|
Madem bu kadar heveslisin.
Elimde tam sana göre bir e-kitap var. Dr.Nurettin ALABAY ın internet Programcılığına Giriş kitabı. Bana hediye etmişti baskısı bitmişti bende email çektim kendisine, sitesine attı ordan indirip okumuştum. Frontpage yi mukemmel bir şekilde anlatıyor. Ve piyasada yok bu kitap sana hediyem olsun ihtiyacı olan herkeze diyim Hocamıza tşk ederiz burdan internet Programcılığına Giriş kitabı http://rapidshare.com/files/10952796...tpage.pdf.html
|
Alıntı:
İndiriyorum, bir arkadaşım hevesliydi, umarım ona faydası olur Sağolasın |
|
||||
|
rapidde neden 6 tane kod cıkıyor ya indirilmiyor dosyalar.? bilgisi olan varmı
|
evet var
![]() kedili olanları kullanacakmışız, bir yerlerde yazmıştı, onu bulayım, editleyeyim mesajı Buldum: http://forum.iyinet.com/firefox/9024...tml#post645723 Konu bilgi tarafından (2008-04-22 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
indirebiliyorsunuz altında kedi olanları yazacaksınız kutuya ne cins bir uygulamaysa
edit: rapid değiştirmiş bu uygulamayı kedi olanları yazın diyor bu defa ![]()
|
Sevgili Dostum
Eğer bu işi gerçekten öğrenmek istiyorsan ilk önce herkesin dediği gibi bu konudaki herşeyi okuyacaksın ikinci tavsiyem ise her sene İstanbul Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu meslek edindirme(İSMEK) kurslarına başvuracaksın.(Web sitesinden telefonlarını al ve kayıt tarihini öğren ve tavsiyem ilk gün git kayıt ol)(bu kurs ücretsiz)ve son tavsiye, kolay yollardan para kazanacağım diye abuk sabuk işler yapmıyacaksın.Güç seninle olsun... |
|
|||
|
Script; her hangi bir programlama dili ile yazılmış hazır betiklere script denir.
Görünüşe göre sıfırdan başlamak istiyorsun. HTML ile başlaman gerekiyor. Bunun için arkadaşların dediği gibi Front page ile başlaya bilirsin. Öncelikle Front page programını edin. Daha sonra web de araştırma yaparak html derslerine başlayabilirsin. Amatörce web sayfası yapmak çok kolay ve zevkli olacaktır senin için. Programla felan uğraşmak istemiyorsan Notepad ile de web sayfası hazırlayabilirsin. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|