![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba Arkadaşlar;
Web sitemi açtım ve sık sık güncellemeye yeni özellikler eklemeye çalışıyorum. Ama şu varki ziyaretçiler ne kadar çoğalırsa o kadar iyi çalışır site. Bana sitemin reklamını nasıl yapacağım hakkında bilgi verirmisiniz? Yada bu işi yapanlar nasıl ne kadara yaparlar? iyi çalışmalar..
|
|
|||
|
Merhaba;
Site http://www.favoriweb.net Eğer uygun koşullarda olursa reklam vermeyi planlıyorum. Bunun haricinde toplistler ve sitelerle link değişimleride yapıyorum. Link değişimi için ilgilenenlerde bana ulaşabilir. İyi çalışmalar.. |
|
|||
|
Toplistelere üye ol, mesela iyi.net :wink:
Link/banner degisimi yap webmasterlerle, ve sitene farkli ama tutulan servisler koy ama fazla genis ve dagitmadan yapmalisin tabiki bu da kolay degil ama ziyaretciyi sitende tutmak icin bu cok önemli... Siteni begendim, fazla genis degil ve yararli servisler var. |
|
|||
|
ben beğenmedim valla :shock:
ya kusura bakma kardeş pek birşey bulamadım. " yararlı servisleri " aradım taradım bulamadım. neyse. o benim görüşüm tabi. yinede eline sağlık kolay gelsin. konuya gelelim. reklam vereceğim demişsin ya. atlamışlar hemen " banner yolla benim sitemde ver " filan. boşver. o işler yaş. kendi emeklerinle siteni tanıtmaya çalış. topliste üye olmak iyi fikir. ama web sitelerinde " banner reklamı " vermen iyi sonuç getirmez... Çünkü insanlarımız henüz alışamadı " tık " lamaya...Bilinçli kullanıcı sayısı az, o bannerın " reklam " olduğunu bilenler çok az..boşuna paranı harcarsın. Bak bir örnek vereyim. .. Mynet.com sitesine reklam verildi..1 aylık ana sayfa banner. Banner çok etkileyici, çok estetikti..sitede çok kaliteli..ama sadece ve sadece günde ortalama " 500" tık alındı..yani 500 kullanıcı..bu çok kötü bir rakam ( bence ). Düşün yani, mynet.com un aylık milyonlarca ziyaretçisi var. buna rağmen günlük 500 ( maksimum ) reklam geri dönüşü.. E düşünsene, nomal bir web sitesine reklam vereceksin. hadi diyelim en babası aylık 500 bin kullanıcıya sahip olsun. Günde senin reklamına en fazla taş patlasa 150 kişi tıklayacak. bilemedin 200. vereceksin aylık bilmem kaç dolar. demek istediğimi anlıyormusun?( karıştı biraz konu).. yani şu aşamada reklam banner vermeyi düşünme bence...paran cebinde kalsın...sitenin iyi olduğuna inanıyorsun elbet layığını bulur.. |
|
|||
|
selam bettle kardeşim,sitende pek bişey göremedim ama tasarım ince olmuş,yaw şu yararlı servisler dediğiniz bölümü de göremedim!
Sadete geleyim.Sen zaten bu forum sitenin adını yazarak iyi bir reklam yaptın,şaka maka aldın hitleri.... :wink: |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|