Alıntı:
|
ShAgRatH´isimli üyeden Alıntı
Dün Irc.Cikolata.Net'e gelip "ßeni oper yapın" diye yalakalanıp "elimden geldiğimce tüm sitelerinizle uğraşırım diyen insan" ßugün silindi diye ßu site çalınmış diyor, ki o sitede en az 6 kişinin emeği geçmiştir. Senin ne yapmak istediğini anlıyorum o kadar büyük bi sunucudan silindiğin için zoruna gidiyor. Sana o sunucuda oper yazıldığı zaman giderken emeklerinide götürürsün diye bi anlaşma yapılmadı, Ama sana yinede giderken emeklerini verdik. Senin yaptığın eziklik istediğin yerde O site ßu site çalınmıştır diyebilirsin, Ne kadarda zoruna giderse gitsin SEN SILINDIN ! Artık uyan çok zoruna gidiyorsa gel bi kaç kanalda op yazayım 
|
ShAgRatH dikaktini çekerim kardeş bende bu forumdayım ve benim neler yaşadığımı neler bildiğimi sende çok iyi biliyorsun ! Kimse OaKLyN nin hakkını inkar edemez , söylediklerinide. Ben gördüm mü ? Hayır görmedim aralarında geçenleri ! Nereden mi biliyorum ? Cikolata ilk açıldığında biz vardık orada ve kimin ne karekterlere sahip olduğunu çok iyi bilirim Bu arkadaşlar sanaldan tanıyorlar bunu söylüyorlar ben ise reelden tanıyorum ve biliyorum. ShAgRatH beni çok iyi tanıyorsun bir yanlışım varsa çık söyle burada. Sende herşeyi çok iyi biliyorsun Ali uzatmanın anlamı yok. Dediğim gibi bende bu forumdayım o yüzden savunmalarınızı burada yapmayın haksız siz çıkarsınız . Kimlerin o sunucuda eskiden kız nickiyle girdiğini user tutmak için, kimlerin parasını yemek için ne yaptığını ben ve dostlarım vede sen çok iyi biliyorsun. O yüzden başka bir yerde yapın savunmanızı yapacaksanız burada haksız olduğunuz her şekilde ispatlanır. Saygılar Eywallah.