![]() |
|
|||
|
ben cikolata.net e çok takıldım ne oldu oaklyn adminken söz ettirmiyordun şimdi sildiler diye zorunamı gittiii hem adamlara yalan söyleyerek karalama yapıyorsun hemde benden uzak duruyorsun oh ne güzel
|
|
|||
|
İşin gerçeği bu arkadaşım cikolata.net de admin olmak icin bir kaç site yaptın sonra sildiler diye emeğimi çaldılar diyorsun, Şimdi sen mynet de çalışsan bir kaç sayfa yapsan mynet seni işten atsa sen kalkıp mynet benim emeğimi çaldı dersin.
|
|
||||
|
yaw sacmalayip durmayin... istifa edildi topluca... aksini iddia edicek serefsiz var ise ciksin...
|
yaw kardesim siz ikide bir trojen asilli botlarla saldirip duruyorsunuz inanin size kilimi kipirdatmiyorum... ama emin olun birgün bu huyumdan vazgecicem... yedigim kaba zicmayi sevmem... beni bu huyumdan vazgecirmeyin derim...
|
ben bahsettiginiz server da daha siz admin olmadan önce ayna kanalinin sahibiydim sonra kendime bir sunucu actim.Bu sunucuyu acmamda cikolatanet adminlerinin cok emegi gecti benim kanimca sizin burada yaptiginiz acizliktir sanirim siz silinmissiniz diye zorunuza gitmis tartisma yaptiginiz forum irc forum degildir dikkatinizi cekerim ayrica sizi kiniyorum yetkiniz varken iyi diyip silindikten sonra karalarsaniz tum insanlar tarafindan dislanirsiniz. boyle davranarak hem kendinizi hemde forumu kirletiyorsunuz yazik yazik
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|