![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Loi arkadaşımıza katılıyorum. ilk mesajımdaki yazı da dalga geçmek niyeti ile degil . isminizi neden terketmek istediginizi sormaktı.
|
SistemNetworks, naçizane fikrim marka olmak isim ile ilgili değil, verdiğiniz hizmetin en iyisi olmakla ilgilidir. Eğer verdiğiniz hizmet en iyi ise sizin bir müdahaleniz olmadan da doğal olarak zaten marka olursunuz.
|
Alıntı:
Firma ciddiyetsizliğidir bu benden tavsiye gidin parasını verin 1000 dolar 1500 dolar ciddi yardım alın ve bu konuyuda burada kapattırın kendinizi zedelemeyin.. Bunlar benim fikirlerimdir uyarsınız uymazssınız orasını bilemem ... |
|
|||
|
açıkçası ikinize de katılmıyorum.
zamanında renault da aynı şeyi yapmıştır. ve oldukça büyük bir sükse yapmıştır. logosunu başka birisinden ismini de haltan almıştır. ama arkadaşıma bir önerim daha olabilir. marka aramak yerine size random bişiler üretelim sizde begendiginizi marka yapın. çünki birşey marka olmaz marka yapılır. bu markalaşma aşamasında izlemeniz gereken bir kaç mecburi yolunuz da var. - markanızın ismini lekelemeyeceksiniz. - verdiginiz sözlerin taahüdlerini tümünü koşulsuz yerine getireceksiniz. - ve en önemlisi "akılda kalıcı" olacaksınız. naçizane tavsiyelerim bunlardır.
|
Alıntı:
Renault ise ismini HALKTAN değil Louis Renault un soyadından almıştır http://en.wikipedia.org/wiki/Renault Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/89924-marka-olucak-bilisim-firmasi-adi-araniyor.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Marka Olucak Bilişim Firması Adı Aranıyor.. | This thread | Refback | 2008-11-24 11:36 | |