![]() |
|
||||
|
http://www.ihbarweb.org.tr/index.html
deminki çağrımı yineliyorum, biri aklını kaçırdı felan diyecek.. bana tepki gösterenler çıkacak ama, illa mahkemeye gerek yok, burası da aynı işlevi görüyor form çıksın "google.com.tr isimli arama motoru çok sayıda müstehcen ve gençliğin gelişimini etkileyebilecek zararlı bağlantı içermektedir, o yüzden kapatılmasını talep ediyorum" gibi bişiler yazın.... şöle bi, 20-30 bin başvuru gelse, kayıtsız kalamazlar heralde... sürecei hızlandırmak icin ise aramızda muhakkak vardır bi avukatın ikamet ettiği ildeki savcılığa giderek suç duyurusunda bulunması uygun olacaktır. üstelik avukatın çağrısı uygun bulunur ve google erişime kapatılırsa muhtemelen isim de yapıp ünlenecek ve çeşitli tv kanallarına haber olacaktır... ilgili kişiyi tabiiki cnn, bbc gibi kuruluslarda görmezden gelemez ve roportaj manyağı yaparlar diye dusunuyorum amcamı ![]() bence bi düşünün ![]()
|
açmışlar geri giriyor
|
Daha yeni geyiğini yaptık http://forum.iyinet.com/geyik/88681-google-kapandi.html
Gerçek olacağı tutmasın da.. |
|
||||
|
Arkadaşlar groups ve youtube ile neden googleyi eş değer tutuyorsunuz?
ikisi içeriğini başkalarının oluşturduğu ve googlenin kendi çapında kontrolü olan içerikler (kontrole rağmen google politikasına uymayan şeyler olabilir) ama diğeri arama motoru ve sadece dışarıda yayını olan bir şeyi gösteriyor o şeyi yayınlamıyor. hatta hiçbirşey göstermiyor sen göstertiyorsun Hem kaldı ki bilişim kanununa dikkat edilirse (forumda daha önce tüm metin olarak yayınlandı) olaylar şu içeriği kaldır yoksa kapatırım şekline dönüşecek; yani mahkeme öncesi tüketici haklarını koruma derneği gibi bir dernekleşme lazım yoksa internet yaygınlaştıkça mahkemeler başka davalara (internetle ilgili davalardan) vakit bulamayacaklar
|
Nasıl iştir ya youtube kapanıyor mp3 siteleri kapanıyor diger siteler kapatılıyor. interneti kaldırsınlar hepimiz kro olalım. Lanet olsun arkadaş ya...
| Stil | |
|
|